![]() |
![]() |
#1 |
הודו לך על 0 הודעות 0 פעמים
סוג אקווריום: 140 ליטר לאו טק
|
![]()
יש לאחד המולים שלי בעיה באחת העיניים, היא נפוחה וקצת לבנה, לפני בערך שבוע גם היה לו או למולי השני את אותה הבעיה, וזה התרפא, אולי בזכות מלח במים, כרגע ישנם גם קורידורסים שהבנתי שרגישים מאד למלח, מה לעשות וממה זה נגרם, ובכלל האם מולים הם רגישים יותר מדגים אחרים
תודה |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
סוג אקווריום: אקווריום ג?וואל ריו 180 אמזונס דיסקוסים , אקווה אטלנטיס 55 ליטר רייף מלוחים ו30 ליטר גידול גופים.
וותק בתחום: שנה 1
|
![]()
מולים הם דג בעייתי , מנסיון מר שלי אם תעבור על העצים שלי תראה שמולים
הם דג קצת חלש , בגלל שהוא מתערבב כל הזמן הגנים ניהיה חלשים ולפעמיים שאין מספיק מלח או בכלל אין מלח במים אז מתפרצים אצלו כל מיני מחלות עור וזימים וכדומה. ההמלצה שלי למרות שוכני הקרקעית , תכניס כף מלח גס על כל 40 ליטר שיש לך ואם זה לא עוזר יש תרופות לעניינים כאלה או פשוט תחכה ותראה אם ימות המולי , אז ימות ואם יחייה שיחייה באושר.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
תודה רבה על התגובה, חיכיתי הרבה זמן, אז תודה,
שמתי לב שזה קיים לשני המולים, הוצאתי אותם לאמבטיית מלח בקערת פלסטיק, ללא חמצן, הם כבר איזה יממה שם נראים בסדר גמור מבחינת זה שאין חמצן, האם החמצן הכרחי עבורם או שאפשר להשאיר אותם ככה כמה ימים עד שהעיניים שלהם ישתפרו, אני ערני כל הזמן לראות שהם לא במצוקת חוסר חמצן |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
הודו לך על 2 הודעות 2 פעמים
סוג אקווריום: דרום אמריקאים בעיקר
|
![]()
עדיף חמצן
![]() |
#5 |
הודו לך על 2 הודעות 2 פעמים
סוג אקווריום: דרום אמריקאים בעיקר
|
![]()
ורק מלח גס בשני יש יוד
![]() |
#6 |
סוג אקווריום: אקווריום ג?וואל ריו 180 אמזונס דיסקוסים , אקווה אטלנטיס 55 ליטר רייף מלוחים ו30 ליטר גידול גופים.
|
![]()
ברור שעדיף אפילו תקנה שיהיה לך
רזרבה בבית משאבת אוויר על בטריות ועם המלח לא עוזר תבדוק שזה לא פטריה אם כן יש אחלה תרופה לזה וגם אפשר לקחת מקל רוזנים ולטבול בפולידין וקלות לגעת באיזור הנגוע. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
מה זה אומר עדיף, לפעמים הדברים כתובים בצורה לא מוחלטת, האם הם חייבים? אני זוכר בילדות שהיה לי ולחברים שלי גופים באק' בלי חמצן ובלי כלום והם חיו יפה והתרבו, אז מה רמת ההכרח בהוראות הגידול?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
פעם הגופים היו זן יחסית חזק אבל העירבובים שעשו להם וכמעט כל דג משריץ
כגון המולי , הגנים נחלשו ולכן הם פגיעים מאוד וחלשים , אז מומלץ בחום בשימוש באוויר וחילוף מים וכמובן הכי טוב שתשתמש במי האקווריום עם המלח ולא מים מהברז כי הם לא מנוטרלים מכלור כמו באקווריום ששמים בו אנטי כלור וכדומה |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
הבנתי, תודה,
האם פלטי וסייפן שהוא לא סמסון הם יותר חזקים? |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
|
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
תופעה לא מוכרת לי-חיזור מולי זכר אחרי מולי זכר | איש הים 48 | דגים כללי ובריכות נוי | 9 | Thursday 25/03/2010 20:54 |
חברה קמבנתי לכבודה מולי בלון מולי מפרש | ביבס | דגים כללי ובריכות נוי | 11 | Friday 27/03/2009 02:13 |
מולי - לאכילת אצות - איזה צבע של מולי ? כל מולי ??? | arielariel | דגים כללי ובריכות נוי | 8 | Thursday 03/01/2008 19:59 |
זיהוי מחלה-מולי שחור | סבתא | דגים כללי ובריכות נוי | 9 | Saturday 01/12/2007 20:07 |
מחלה אצל מולי בלון | netz | דגים כללי ובריכות נוי | 3 | Tuesday 09/10/2007 01:02 |