![]() |
![]() |
#1 |
הודו לך על 0 הודעות 0 פעמים
סוג אקווריום: 350 ליטר לאו טק
וותק בתחום: משנת 96'
|
![]()
יש לי פילטר חיצוני של היידור 350 ל/ש
ממש קטן, וישנה נזילה באחת הברזים. ממה נובעת הנזילה? והאם היא ניתנת לטיפול? כשהפרדתי את הברזים מהראש שלהם (זה שמוברג בצורת "ר") לא הייתה שם גומיית אטם כמו שיש בפילטר חיצוני גדול יותר (כגון: אטמן) וגם לא היה שום שבר כלשהו בברז עצמו, אז מה כבר יכולה להיות הבעיה? איציק |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
נזילות בחלקים נתיקים נוצרות בדרך כלל מהצטברות אבנית או משחיקה של החומר.
תסתכל אם יש הצטברות אבנית ואם כן אז תמיס אותה עם מסיר אבנית לא סבוני (כמו זה שמשתמשים בקומקומים). אם החומר נשחק אז תנסה ללפך סרט טפלון (מוכרים בכל חנות טמבור) על החלק שמתברג/נתקע פנימה. כל זאת בהנחה שבאמת לא חסרה שם גומיה (ראה אם יש שם מגרעת לגומיה). אם חסרה אז אתה יכול להשתמש בגומיות של אינסטלציה. תלך עם החלק להום-סנטר ותנבור במגירות שלהם (אלה עם חלקי אינסטלציה), סיכוי טוב שתמצא. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
תודה לך,
אני בהחלט ינסה את שיטת הטפלון או גומיה. היכן לדעתך ניתן להשיג ברז חדש? הייתי בלא מעט חנויות דגים והם לא מוכרים את הפילטר של היידור הקטן (בטענה שזה כמעט אותו מחיר כמו של פילטר גדול יותר)? ואם אני לא יצליח להשיג את הברז חלופי הזה, האם נראה לך שניתן לעשות הדבקה בסיליקון (סיליקון לאק' כמובן)? איציק |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
שמתי טפלון על ההברגה בשתיי הברזים,
בדקתי את הגומיה והיא ישנה ועליה יש אטם מפלסטיק, עברתי ס"מ ס"מ ובדקתי שוב ושוב ולא מצאתי שום פתרון לבעיית הנזילה שמגיעה מהברזים. זאת אפילו לא נזילה מטפטפת אליה ממש יוצאים מים כאילו פתחתי ברז על עוצמה נמוכה. אני לא יודע כבר מה לעשות, לא ממש רוצה לזרוק פילטר שלם בגלל איזה ברז מעפן שנוזל ממנו מים, בטוח יש פתרון לעניין הזה. ![]() יש מישהו עם פתרון כזה ![]() איציק |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
אני לא מכיר את הברז המדובר הספציפי.
אפשר להדביק כל ברז חלופי שמתאים בקוטר בעזרת "סופר 7 " - זה חומר שקוף כמו סיליקון שמדביק כל דבר לכל דבר (פשוטו כמשמעו). טיובה של 450 גרם (כמו של סיליקון) עולה בערך 30 ש"ח בחנויות לאספקה טכנית (אין בהום סנטר או בסתם חנויות טמבור). בהצלחה ואם אתה מזדמן לאזור השרון בשישי בוקר אז אתה יכול קפוץ אליי (רעננה) ותצא מסודר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
|
![]() ציטוט:
עכשיו מאיזה חנות בדיוק אני יכול להשיג את החומר הנ"ל? ובה עליי לבקש מהם? ואיך בכלל מדביקים ברז שאינו מתאים למקום שלו? איציק |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||
|
![]() ציטוט:
לפי תאורך אני מציע לך לגשת עם הפילטר לחנות מים מלוחים ברמות שריג 3 ב"ש (אסורררר לפרסם את שמה כאן...) ואני תקווה שהוא יוכל לקמבן לך משהוא. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
וואלה? אתה מאמין שבר מתעסק עם פילטרים כאלה?
אני גם מקווה מאוד שכן. כמה נראה לך צריך לעלות זוג ברזים כאלו? לפי מיטב הבנתי, היידרו היא חברה מאוד יוקרתית. איציק |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
|
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
נזילה דיי רצינית מהפילטר - דחוף וזה באמת דחוף חח | psycho | ציוד לאקווריום ועשה זאת בעצמך (DIY) - מים מתוקים | 11 | Friday 25/07/2008 12:02 |
נזילה מהפילטר | yuvalsagi5 | ציוד לאקווריום ועשה זאת בעצמך (DIY) - מים מתוקים | 5 | Monday 31/12/2007 15:22 |
רעש חזק מהפילטר רנה XP 2 | קשת אוסטרלית | ציוד לאקווריום ועשה זאת בעצמך (DIY) - מים מתוקים | 6 | Wednesday 13/09/2006 21:23 |
הצילו נזילה רצינית מתחת לאק' | liors111 | ציוד לאקווריום ועשה זאת בעצמך (DIY) - מים מתוקים | 8 | Saturday 26/11/2005 09:23 |
נזילה רצינית באקווריום | danielohn | ציוד לאקווריום ועשה זאת בעצמך (DIY) - מים מתוקים | 2 | Tuesday 01/11/2005 17:50 |