![]() |
![]() |
#1 |
הודו לך על 0 הודעות 0 פעמים
|
![]()
היי !
אני וחבר שלי מחזיקים אקווריומים ללא OverFlow ! יש לנו סאמפ עליון שהמיים מגיעים אליו באמצעות מנועים ויורדים מכוח חוק כלים שלובים. הבעיה היא שתמיד מצטברת על פני המים שכבה שמנונית שפוגעת באיכות המים. כמובן שהפתרון הוא להשתמש ב Overflow שמזרים מים מהשכבה העליונה לסאמפ תחתון. אין לי כוונה לקדוח חור באקווריום בגלל הסיכון הכרוך ועל כן החלטתי לבנות OverFlow לבד ! חפשתי תרשימים ברשת ומצאתי את המוצר הבא : החלטנו שמדובר ברעיון פשוט שללא קושי אפשר ליישם אותו לבד.... להלן תמונות בהן רואים את תחילת העבודה הכוללת כיפוף פרספקס : ![]() בתמונה הבאה רואים את התבנית הבסיסית : ![]() בקרוב אסיים את העבודה ואפרסם תמונות של המוצר המוגמר ... |
![]() |
![]() |
|
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
פילטר חיצוני -בנייה עצמית | Or9400 | ציוד לאקווריום ועשה זאת בעצמך (DIY) - מים מתוקים | 0 | Saturday 25/10/2008 18:10 |
פילטר לבריכה בנייה עצמית | omri55 | דגים כללי ובריכות נוי | 6 | Sunday 03/06/2007 22:18 |
בנייה עצמית של אקוואריום | rf_aquarium | ציוד לאקווריום ועשה זאת בעצמך (DIY) - מים מתוקים | 0 | Saturday 10/06/2006 22:25 |
בנייה עצמית של אקוואריום קטן | rf_aquarium | ציוד לאקווריום ועשה זאת בעצמך (DIY) - מים מתוקים | 4 | Wednesday 31/05/2006 06:46 |