![]() |
![]() |
#1 |
הודו לך על 0 הודעות 0 פעמים
|
![]()
החורף כבר כאן, כמובן החלפות המים הם סדירות באקווריום.
בקיץ אין בעיה לגבי טמפרטורת המים אבל בחורף איך? בחורף יש הבדלי טמפרטורה בין מי האקווריום למים החדשים. אין לי מערכת אוסמוזה לכן אני משתמש במים מינרליים. האם אני יכול להוסיף מי ברז חמים למי מים המינרליים בכדי לאזן את טמפרטורת המים? האם אני יכול להרתיח מי מינרליים כ-2 ליטר ולהוסיף למים המירליים בכדי לאזן את הטמפרטורה? אשמח לקבל תשובות. דרך אגב, האם שינוי דרסטי בהבדלי טמפרטורה של מי האקווריום למים החדשים יכול לגרום למחלת אודיניום או אחר? מחכה לתשובתכם. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מייסדי אקווה
|
![]()
מציע שתיישם שיטה פשוטה שדיברו עליה במים מתוקים כבר:
קנה גוף חימום פשוט וקטן של "אטמן" או משהו כזה, זה כמה עשרות בודדות של שקלים. חמם עם זה את המים לפני ההוספה ובא לציון גואל ![]()
![]() |
#3 |
|
![]()
גוף חימום הוא באמת הדרך לחמם את המים המיועדים למחלה.
שינוי פיתאומי בטמפרטורה לא גורם למחלה אלא עלול להחליש את הדגים ובכך לגרום למחלות לפרוץ. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
ממיסדיי אקווה
|
![]()
שיטה נוספת לחימום כמעט מיידי הינה הרתחת מים ומזיגתם לכלי השקוע בדלי בו המים המיועדים לאקווריום.
ניתן להשתמש אפילו בשקיות זבל אטומות (למזוג רק כשהשקית שקועה במים הקרים - אחרת היא תימס). כך מי ה"חימום" לא מתערבבים במי ה"החלפה".
![]() |
#5 |
|
![]()
תודה על עזרתכם, מעתה ואילך את רענוני המים אבצע בעזרת מי ברז ואחר מכן אחמם בעזרת גוף חימום לטמפרטורה הרצויה.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
ממיסדיי אקווה
|
![]()
הכוונה לחימום מי ההחלפה לפני הכנסתם לאקווריום.
![]() ![]() |
|
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
סייקל במרינה | אקווטיקס | בעלי חיים, אלמוגים וחסרי חוליות מים מלוחים | 5 | Thursday 22/06/2006 23:05 |
שאיבת רפש במרינה. | neyzizor | בעלי חיים, אלמוגים וחסרי חוליות מים מלוחים | 1 | Saturday 03/06/2006 02:59 |
תוספים במרינה | nirnave | בעלי חיים, אלמוגים וחסרי חוליות מים מלוחים | 21 | Saturday 14/01/2006 15:05 |
חול חי במרינה | reef-girl | ציוד לאקווריום ועשה זאת בעצמך (DIY) - מים מלוחים | 19 | Friday 22/10/2004 00:17 |
ח"ח במרינה. | boobar | בעלי חיים, אלמוגים וחסרי חוליות מים מלוחים | 10 | Monday 29/09/2003 20:19 |