![]() |
![]() |
#1 |
הודו לך על 0 הודעות 0 פעמים
|
![]()
יש לי אקוריום מזה כחצי שנה, במהלך החצי שנה דגים באו והלכו אך הבסיס של האקורים נשאר יציב (שני גורמים נקאי ולהקה קטנה של ניאון שחור (5)).
לפני כשבועיים מת בפיתאומיות הנקאי ללא שום סימן מקדים ![]() ![]() ![]() כמו כן אחרי מות הנקאי הבאתי נקאי חדש אך לא נראה שהוא עושה את העבודה כי מתחילות לי אצות בכול האקוריום. אודה לכם אם תוכלו ליעץ לי.
![]() |
#2 |
|
![]()
כתבת דגים באים והולכים , אני מקווה שהלכו לאק' אחר ולא לשירותים ...
אין סיבה שדגים ימותו באק' , ולכל מוות יש סיבה . כנראה שיש מחלה כלשהי באק' שלך . להוסיף דגים חדשים זה לא פיתרון , המוות זה סימפטום , תחפש את המחלה . תן עוד כמה פרטים על האק' שלך , נפח , פילטריזציה , אוויר , טמפ' , צמחייה וכד' ואז נשתדל לאבחן . נתגלו סימנים מיוחדים על הדגים לפני / אחרי המוות ? נקודות , פטריות וכו' ? תכנס למאגר המידע לאינדקס מחלות ותנסה למצוא שם .
![]() |
#3 |
|
![]()
בנוסף לתיאור שפירומן ביקש, תתאר גם אילו אצות אתה רואה? נמליץ לך גם על דגים מתאימים (פלקו לא אוכל את כל סוגי האצןת).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
לצערי הדגים אכן הלכו לשרותים , אך כמו שאמרתי בזמן שדגים מסוימים מתו אחרים המשיכו לחיות שמחים וטובי לבב.
בקשר לסימפטומים, לא היו במקרה של הפלקו והגורמים שום סימפטומים אך במקרה של המולי בלון הם הפגינו מעין תשישות ביום שליפני המוות. האקוריום שלי הוא אקוריום 60 פנורמי בעל פילטר אטמן פנימי 600 ל/ש, אבן חמצן 30 ס"מ טרמוסטט המכוון ל27 מעלות, פילטר ביאולוגי (תת קרקעי) עם ראש כח וצמחיית פלסטיק כמו כן אני מנקה את הפילטר פעם בשבועיים ופעם בשבועיים מחליף חמישית ממים. תודה.
![]() |
#5 |
|
![]()
כמו כן האצות גדלות על הצמחים והן מעין חוטים דקיקים.
![]() |
#6 |
סוג אקווריום: צמחיה 135 ליטר מידטק
וותק בתחום: מ 2003
|
![]()
בדקת פרמטרים של המים?
אמוניה,ניטריט,ניטראט,pH?
![]() |
#7 |
הודו פעם אחת בהודעה אחת
|
![]()
נראה כאילו סבלת מאיזהשהיא בעיה באק'.
אני במקומך מחזיר את הדגים לחנות לפחות שישמרו עליהם לכמה ימים. מרוקן את כל המים, מתחיל את מחזור החנקן מחדש ומתחיל הכל מהתחלה, תוסיף את הגורמים בהתחלה. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
|
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
בעיה באימיול-אם תוכלו לעזור | יקירלוי | קהילת אקווה | 8 | Tuesday 29/04/2008 17:28 |
שלום אשמח אם תוכלו לעזור לי :) | maitay | דגים כללי ובריכות נוי | 20 | Wednesday 18/07/2007 13:20 |
שאלה - אשמח אם תוכלו לעזור | Abu-Nafha | אקווריום צמחייה | 4 | Friday 23/03/2007 14:29 |
שלום לכולם ואם תוכלו לעזור לי! | beitar | דגים כללי ובריכות נוי | 5 | Sunday 15/10/2006 02:08 |
האם תוכלו לעזור להכריע את הויכוח? | manta | קהילת אקווה | 12 | Wednesday 11/08/2004 14:42 |