![]() |
![]() |
#1 |
הודו לך על 0 הודעות 0 פעמים
|
![]()
רציתי לדעת מה אני צריך בשביל אקווריום כמו בסרטון הבא כולל הדגים
http://www.youtube.com/watch?v=vX9m8xp0z6w תודה רבה לעוזרים ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ראש צוות תוכן ומערכת AquaDex
הודו לך על 489 הודעות 569 פעמים
|
![]()
לא ניתן להקים אקווריום כזה,
יש שם ערבוביה רצינית בין הדגים חלקם דורשים תנאי מים שונים לחלוטין. על כל פנים, מדובר בנפחים עצומים של מאות ואלפי ליטרים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
התעללות לשמה...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
אני מעוניין רק בחלק מהדגים
ואני מתכנן בעתיד לבנות אקווריום של 1500 ליטר בגלל זה אני שואל ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
מייסדי אקווה
|
![]()
תקציב, פרקטיקה, הבנה בעולם הדגים, מקום, ידע, עוד קצת ידע והחשוב מכל, היכולת להתחייב ולטפל באקווריום בסדר גודל כזה.
אם יש לך, בוא נתחיל בתכנון ![]()
![]() |
#6 |
|
![]()
תודה על התגובה בוא תגיד לי בערך סדר גודל על מה אנחנו מדברים מה צריך
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
|
![]() ציטוט:
בשביל אקוריום בסיסי,צריך: פילטר ...תלוי בגודל האקווריום חימום ... משאבת אוויר ... תאורה ... קצת רצון לקרוא מאמרים על הדגים שאתה רוצה (מה אוהבים לאכול ,איזה שכנים לא מסתדרים איתם) פינה יפה בסלון להנות מפאר היצירה . ![]() ![]()
רק דגים מתים שוחים עם הזרם האמנם? 370 ליטר צמחיה לו טק EF4 תאורה 4 נורותT 5 15 רזבורות 30 נאון 6 אנציסטרוס 4 אנצ גולד 6 מולי מפרש,6 זברות ורודות,6 קורי נחושתן 6 קורי אלבינו ,6 קורי סטארביי,2 אבונפחות ננסיות ,5בוטיות ליצן,5 פקיסטניות,2 שמרלה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
תשמע אני מתכנן בעזרת השם לבנות אקווריום של 1500 ליטר שכנראה יהיה עם סאמפ עדיף על פילטר
![]() על חלק מהדגים קראתי כגון נמר סיאמי ארואנה וכריש לבן יש לך אולי הערכה כלכלית לגבי כל הסיפור? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
|
![]() ציטוט:
אני לא יודע מה מצבך הכלכלי ..אבל העסק לא זול ... רק בנית האקווריום בצורה עצמאית תעלה ...מדובר בזכוכית בעובי אללא יוסטור ...חיזוקים כמה מקום יש לך בשבילו למה בדיוק הוא מיועד? הכנת סאמפ מתאים תדרוש גם מקום רב ... אם יש מקום יש אקווריום ויש סאמפ ...תשאר לך רכישה קטנה של חימום ... אבן אוויר עם משאבה ... מזון אכותי ...תאורה מתאימה ...2 שעוני שבת ...והדגים עצמם ...בהצלחה אחי
רק דגים מתים שוחים עם הזרם האמנם? 370 ליטר צמחיה לו טק EF4 תאורה 4 נורותT 5 15 רזבורות 30 נאון 6 אנציסטרוס 4 אנצ גולד 6 מולי מפרש,6 זברות ורודות,6 קורי נחושתן 6 קורי אלבינו ,6 קורי סטארביי,2 אבונפחות ננסיות ,5בוטיות ליצן,5 פקיסטניות,2 שמרלה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
סוג אקווריום: לאו טק
|
![]()
באמת נראה כמו התעללות (לא ציני)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
|
![]() ציטוט:
זה נראה לי סתם תצוגה רגעית לאיזה שוק נייד לצורך מכירה של הדגים ... אישית לא נראה לי שהפילטר של האקווריום מסוגל בכלל לתמוך בכזו כמות ... תחשבו כמה אוכל צריך להכניס לשם בכל האכלה .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
|
![]()
האקווריום מיועד לדגים טורפים כמו שראית בסרטון
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
|
![]() ציטוט:
אחי זה מפלצת ענקית אקווריום כמו שאתה רוצה להקים ... על איזה סטנד זה יעמוד ... מה עובי הזכוכיות? חשבת כבר על הכל אחא או שמא רק עכשיו הרעיון מתגלגל..? ![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
ראש צוות תוכן ומערכת AquaDex
הודו לך על 489 הודעות 569 פעמים
|
![]()
אם "ננתח" מעט את הסרטון, אני מזהה מספר דברים שונים..
שמראה אקווריום תצוגה בחנות ישראלית עם דגים שלא ישרדו יותר מדי. אירואנה - דג מאד רגיש לפרמטרים, דורש תחזוקה תמידית.. דבר שלא קל באקווריום של 1.5 קוב. כמו כן, זקוק למים מאד רכים וחומציים, מה שאומר כמעט 100% אוסמוזה הפוכה בארצינו. סטינג ריי - דגים רגישים אף יותר, דורשים הקפדה מאד תכופה לגבי יציבות פרמטרים ורמת ניקיון גבוהה... כמו כן, אני לא נכנס כרגע למשטר האכלה, מצע ותתאורה מאד ספציפית שהוא דורש. הנמר הסימאמי - לעומתם דורש מים קשים ובסיסיים יותר, על אף שאני מזהה מין שאינו דורש מים מליחים [Datnioides pulcher, כמדומני]. ויש עוד מספר פרטים ששונים לחלוטין גם בהתנהגגות וגם בתנאים... אך שוב, גודלל האקווריום הוא לא הצרה הראשונה שמדאיגה. אם תוכל להיות יותר ספציפי לגבי רמת תחזוקה והשקעה יחד עם דגים שאתה מעוניין בהם, יהיה יותר קל להתאים... גם מבחינת ציוד [שעל זה אני מניח שיפתח עץ חדש בפורום המתאים]. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
|
![]()
קיבלתי הצעה על האקווריום זכוכית 15 מ"מ
האקווריום הולך להיות מוקם אצלי בבית עכשיו חשבתי על הנמרים הסיאמים למרות שקצת קשה להשיג אותם ואני כרגע מחפש מידע על איזה שותפים יתאימו להם ![]() כרגע הכל בתכנון אני רוצה להיות בטוח בכל פרט לפני שאני מתחיל את הפרוייקט הגדול הזה |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
יקיר אקווה
הודו פעם אחת בהודעה אחת
|
![]()
הכניס אותי לסטרס הסרטון הזה, לפי ראות עיניי האק' הנ"ל מכיל לא יותר מ600 ליטר-
התעללות לשמה בהתאם לסוג הדגים וגודלם. בני |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
|
![]()
בן אדם שמחזיק כאלה דגים , כנראה מבין דבר או שניים על אק'.
כנראה שזה אק' זמני, עד למכירה או משהו בסגנון. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
יקיר אקווה
הודו פעם אחת בהודעה אחת
|
![]() ציטוט:
להלן ציטוט של אחת התגובות: "These fishes need a much bigger tank, this is not good for them and you mistreat animals". וגם אם זה אק' זמני אתה היית רוצה להיות כלוא בצינוק באופן זמני? בני |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
|
![]()
צודק זה דגים... שלא יכולים לחיות במיכל כזה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
|
![]()
תודה רבה לכל העונים
![]() אני עדיין בתהליכי הכנה רק אז אני יאסוף עוד מידע לפני שאני יתחיל את הפרוייקט הזה |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
|
![]()
הייתי שמח להתקל בבחור שהקים את האקווריום הזה,
ולנעול אותו בשירותים עם עוד 3 אנשים, לשבוע. שירגיש מה זו צפיפות ומה זה מחנק, ואיך הם קשורים אחד בשני. ויודעים מה? אני אנתק את המים לניאגרה!!! שיהנה מאוויר צח ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
|
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
שלום לכל חברי הפורום, אשמח אם תוכלו לעזור לי.... | talb | דגים כללי ובריכות נוי | 26 | Wednesday 24/09/2008 14:21 |
בעיה באימיול-אם תוכלו לעזור | יקירלוי | קהילת אקווה | 8 | Tuesday 29/04/2008 17:28 |
שאלה - אשמח אם תוכלו לעזור | Abu-Nafha | אקווריום צמחייה | 4 | Friday 23/03/2007 14:29 |
שלום לכולם ואם תוכלו לעזור לי! | beitar | דגים כללי ובריכות נוי | 5 | Sunday 15/10/2006 02:08 |
חברה אם תוכלו לעזור לי.. | en | דגים כללי ובריכות נוי | 6 | Saturday 21/02/2004 09:50 |