![]() |
![]() |
#1 |
הודו לך על 0 הודעות 0 פעמים
|
![]()
או קיי חשבתי על להקים נאנו-ריף בסגנון הזה....
/ ![]() מה אתם אומרים הציוד שהוא יכלול יהיה כנראה: פילטר כמובן אקווריום 40-50 ליטר כי זה נאנו אני לא יודע אם אשמתש במפרק חלבונים כי מי שבנה את הנאנו ריף הזה ועוד רבים אחרים במקום זה מחליפים פעם בשבוע כ- 20% מהמים באקווריום והכל הולך מעולה אבל אולי אני אקנה מפרק חלובנים ב- 88 שקל שעובד על אבן אוויר ניראה כבר את המים אני כמובן יכין ממלח סינטתי כמו שקונים..... ומכינים.... מקרר אני בעוד מסע חיפושים אחר מיני-טקו מקרר קטן כאשר אמצא אני אקנה אבל בנתיים הבית עובד 24 שעות עם מזגן בלי הפסקה והמים באקווריום האחרים נישארים על טמפרטורות טובות אבל בכל זאת אני מחפש ושאמצא אקנה לי כזה אשמתש בכמה תוספים אולי קצת קלציום חצץ אלמוגים גרוס....... ושושנה וכמובן תאורה חזקה.... וכמבון סלעים חיים. אז מה אתם אומרים יש סיכוי להצליח? תהיו כנים...... |
![]() |
![]() |
|
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
ערב מומחי מים מתוקים יוצא לדרך!!! | קובי | קהילת אקווה | 36 | Saturday 19/02/2005 12:35 |
הריף שלי יוצא לדרך | verti | בעלי חיים, אלמוגים וחסרי חוליות מים מלוחים | 57 | Friday 30/04/2004 18:32 |
אקווריום ריף ענק יוצא לדרך | חופי | בעלי חיים, אלמוגים וחסרי חוליות מים מלוחים | 107 | Saturday 13/12/2003 22:44 |