![]() |
|
![]() |
#1 |
הודו לך על 0 הודעות 0 פעמים
|
![]()
או קיי חשבתי על להקים נאנו-ריף בסגנון הזה....
/ ![]() מה אתם אומרים הציוד שהוא יכלול יהיה כנראה: פילטר כמובן אקווריום 40-50 ליטר כי זה נאנו אני לא יודע אם אשמתש במפרק חלבונים כי מי שבנה את הנאנו ריף הזה ועוד רבים אחרים במקום זה מחליפים פעם בשבוע כ- 20% מהמים באקווריום והכל הולך מעולה אבל אולי אני אקנה מפרק חלובנים ב- 88 שקל שעובד על אבן אוויר ניראה כבר את המים אני כמובן יכין ממלח סינטתי כמו שקונים..... ומכינים.... מקרר אני בעוד מסע חיפושים אחר מיני-טקו מקרר קטן כאשר אמצא אני אקנה אבל בנתיים הבית עובד 24 שעות עם מזגן בלי הפסקה והמים באקווריום האחרים נישארים על טמפרטורות טובות אבל בכל זאת אני מחפש ושאמצא אקנה לי כזה אשמתש בכמה תוספים אולי קצת קלציום חצץ אלמוגים גרוס....... ושושנה וכמובן תאורה חזקה.... וכמבון סלעים חיים. אז מה אתם אומרים יש סיכוי להצליח? תהיו כנים...... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
|
![]()
אתה יכול להצליח בעיני אבל אתה חייב להתמיד בכמה דברים:
א. החלפות שבועיות- בלי פשרות! כל שבוע! ב. בדיקות מים תכופות! ג. לא להגזים עם האוכלוסיה! דג אחד שניים לא יותר! תשיג עם מפרק חלבונים עם אבן אוויר, אמרתי גם לאביעד שמומלץ להוסיף! לדעתי אין סיבה שזה לא יילך! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
מה עם מי אידוי, אתה צריך מערכת למילוי מים אוטומטי באק כזה, כי אידוי בכזה אק משנה את המליחות במהירות , לא בעיה לבנות , אל תשים פורק , והאק שבתמונה הוא של jebo הוא בא עם פילטר רטוב יבש מיוחד כזה במכסה למעלה ( אתה לא רואה בתמונה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
מלוח, לדעתי אין בעיה! מכיוון שהJEBO לאמאבד הרבה מים לאידוי מכיוון שהוא סגור מאוד! לא תהיה בעיה של עליית מליחות, עם הוא יוסיף כל יום יומיים מי פיצוי!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
וותק בתחום: אאאההה?
|
![]()
גם לדעתי הפורק מיותר , תשקיע את הכסף בחול חי !
![]() |
#6 |
|
![]()
כמה כסף להערכתם יעלה לי כל הסיפור?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
בכדי לשפר את סיכויי ההצלחה הייתי משנה מספר דברים:
1. מחליף את החצץ בחול-חי, החצץ דורש שאיבות רפש שבועיות שממש לא בריאות לנפח אקווריום קטן ולעומתו החול החי משמש כפילטר ביולוגי מצויין. 2. משתמש ביותר סלעים ומוודא שמדובר בסלעים מיובאים ואיכותיים. 3. החלפות מים שבועיות ואין צורך בפורק. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
או קיי תודה רבה דרור
ומה אתה אומר על מערכת מילוי אוטומטי עם מצוף חשמלי צריך?? וכמה להערכתה יעלה כל הסיפור הזה? בלי האקווריום? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
הודו לך על 2 הודעות 2 פעמים
סוג אקווריום: אקוורים 500 ליטר ציקלידים מלאווי (עם סאמפ - שאריות מהמלוחים)
וותק בתחום: החל משנת 2000 מלוחים משנת 2010 מתוקים = ציקלידים
|
![]()
מים מאוסמוזה הפוכה ?
![]() |
#10 |
|
![]()
מממממממממממ לא חושב שאוסמוזה הפוכה ניראה לי שאני יכין את התערובת ממלח סינטתי שאני אקנה... ויכין לבד את זה.... מה אתם אומרים? או שעדיף אוסומוזה הפוכה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
|
![]()
כמובן תמקם את האק בבית במקום קריר בלי אור שמש עליו
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
|
![]()
כן, ברור אני אנסה למצוא מקום כזה...
ומה אתם אומרים להשתמש במי אוסמוזה הפוכה או מים שאני יכין ממלח סינטתי שקונים ומכינים את התערובת? |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
אורח
|
![]()
עדיף אוסמוזה יותר בטוח
|
![]() |
![]() |
#14 |
|
![]()
במי אוסמוזה הכוונה למי ברז שעברו טיהור במערכת אוסמוזה הפוכה ושאליהם מוסיפים את המלח הסינטטי. כן בריף יש צורך בשימוש במי אוסמוזה.
לגבי מערכת פיצוי אוטומטית - כמו שציין מלוח17 ככל שכמות המים קטנה כך האידוי משפיע יותר על שינויי המליחות ולכן מומלץ להתקין מערכת פיצוי אוטומטית או לפחות לדאוג להוספת מי פיצוי כל יום ובהדרגתיות (לא לשפוך ליטר מי אוסמוזה בארוע אחד אלא לטפטף). |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
|
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
ערב מומחי מים מתוקים יוצא לדרך!!! | קובי | קהילת אקווה | 36 | Saturday 19/02/2005 12:35 |
הריף שלי יוצא לדרך | verti | בעלי חיים, אלמוגים וחסרי חוליות מים מלוחים | 57 | Friday 30/04/2004 18:32 |
אקווריום ריף ענק יוצא לדרך | חופי | בעלי חיים, אלמוגים וחסרי חוליות מים מלוחים | 107 | Saturday 13/12/2003 22:44 |