![]() |
![]() |
#1 |
הודו לך על 0 הודעות 0 פעמים
סוג אקווריום: צמחייה היי טק
|
![]()
מה עניינים כולם??
הרבה זמן לא עידכנתי עקב שרשרת בעיות שתקפה אותי לאחרונה.. בעקרון הכל התחיל לפני חודש בערך שבזמן שלא היייתי בבית הייתה הפסקת חשמל למשך 5 שעות. בקצרה: פילטרים לא פועלים 5 שעות => מוות בקטריות => יציאה מאיזון => אצת מברשת => ציאנו בקטריה => ![]() ![]() ![]() בכל מקרה עברה יותר משנה מאז שהקמתי אותו ולמדתי המון בדרך אז גם ככה הגיע הזמן לשנות קצת.. עכשיו כמה שאלות מנוסים אני לא מעוניין להחליף את המצע, אולי רק להוסיף איזה שק או שניים, אבל אני מתאר לעצמי שיש עליו עדיין נבגי אצות\בקטריות. האם זה בעייתי? האם לאחר ריקון המים וסידור המסלעה רצוי להשתמש במים חדשים או במים מהאקווריום? (הבקטריות ימשיכו לחיות כל הזמן הזה עם מי אקווריום כמובן) וסתם אם יש למישהו רעיונות ועצות אני אשמח לשמוע מקווה להפתיע אתכם עם תמונות חדשות כבר ממש בקרוב ![]() ![]()
![]() |
#2 | |
הודו לך על 314 הודעות 367 פעמים
סוג אקווריום: U R B A N
וותק בתחום: 14 שנים
|
![]() ציטוט:
ההקמה המקורי ולא כאן. ![]() . . .
![]() |
![]() ![]() |
|
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
נסיון הקמה מחדש | PuMa | ציקלידים אפריקאים | 7 | Thursday 24/12/2009 08:40 |
הקמה מחדש של האקוריום... | יקירלוי | אקווריום צמחייה | 4 | Thursday 07/05/2009 15:56 |
הקמה מחדש של אקווריום במרכז לקשישים.. אשמח לעצות. | Eden_B | ציוד לאקווריום ועשה זאת בעצמך (DIY) - מים מתוקים | 2 | Wednesday 31/10/2007 13:09 |
שאלות לפני הקמה | סאמפ | אקווריום צמחייה | 7 | Monday 03/07/2006 21:26 |
הקמה מחדש............עם סטרטרים...H-E-L-P !!! | שמוליקיפוד | דגים כללי ובריכות נוי | 8 | Tuesday 12/08/2003 12:18 |