![]() |
![]() |
#1 |
הודו לך על 0 הודעות 0 פעמים
|
![]()
שלום לכולם:
אני מעוניין לבנות מרינה ותקציבי ממש לא גדול . הרעיון המרכזי במרינה הנ"ל שתהיה מרשימה מלאת דגים יפייפים אבל לא עמוסה מדי. אני מעוניין בזהרון באבו נבחה ובדגים מרשימים אחרים . אולי בעתיד ארצה להפתח לריף אבל לא בשלב זה כי אין בידי תקציב גדול. קיבלתי מסוחר הצעה של אקווריום 260 ליטר עם סטנד. עם מנורות SERA משאבה ATMAN פורק חלבונים RED SEA חצץ + 5 סלעים גדולים + משאבת חמצן + תוספים+ מלח כל זה ב-4000 שקלים חדשים. כמו שנראה לי אני יכל להשיג יותר זול ויותר איכותי ביד שניה. יכל להיות שאני יכל להשיג דיל יותר טוב גם כיד ראשונה??? אשמח עם תעזרו לי בעניין הזה : האם חסר ציוד למערכת הנ"ל?? ובכלל האם צריך ציוד נוסף על מנת להרים מרינה מרשימה? ואולי מישהו מכם יוכל לכוון אותי למישהו שמוכר ציוד ? אשמח לתגובות . לילה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
|
![]()
למה לפתוח כמה עצים באותו נושא?? אם אתה רוצה שיקחו אותך ברצינות - אל תציף את הפורום
![]() |
#3 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
אלעד אמר הכל נכון.
אנא פרט יותר לגבי השאלות שהוא שאל כדי שנוכל להיות יותר מדוייקים. בגדול נשמע יקר ביחס לציוד המוצע.
![]() ![]() |
|
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
עזרה מתחיל בשרימפסיה | KIWIXD | שרימפסים וחסרי חוליות | 3 | Saturday 06/09/2008 22:13 |
אקווריום מתחיל - עזרה | yuvalmos | דגים כללי ובריכות נוי | 10 | Sunday 04/05/2008 15:54 |
עזרה של מתחיל | אלכס_היחיד | אקווריום צמחייה | 3 | Tuesday 16/10/2007 08:31 |
עזרה לאקווריום ריף - מתחיל | דגים כללי ובריכות נוי | 1 | Wednesday 03/12/2003 01:34 |