![]() |
![]() |
#1 |
הודו לך על 0 הודעות 0 פעמים
|
![]()
אחרי תאונה המצערת בה נספו שלושת רבעי אוכלוסייה שלי שהייתה מלוואי+בוטיות+פלקו...
אני נמשך לדסקוסים השאלה זה אם הם יוכלו לחיות אצלי באק'.... אין לי מי אוסמוזה אין לי UV יש לי אק' 200 ליטר שני פילטרים חיצוניים אחד אטמן 800 ל/ש השני ג'בו 1200 ל/ש... עד עכשיו הוא מאוכלס כבר שלושה חודשים אז הבקטריות כרבכ נבנו לגמרי והכל. (חשבתי על 6-8 דסקוסים....) והאם הבויטיות ליצן והפלקו יוכל להמשיך לחיות לצד הדיסקוסים ?
![]() |
#2 |
ממיסדיי אקווה וחבר של כבוד
הודו לך על 2 הודעות 2 פעמים
סוג אקווריום: דיסקוסים
|
![]()
אני לא רואה בעיה למה לא להמשיך עם המצב הקיים.בהחלט אתה יכול לגדל דיסקוסים גם ללא UV וגם ללא מי אוסמוזה
אנא ספר מה היתה הנפילה והאם בדיקת פרמטרים של המים תקינה שוני
![]() |
#3 |
הודו לך על 0 הודעות 0 פעמים
|
![]()
![]() |
#4 |
ממיסדיי אקווה וחבר של כבוד
|
![]()
עזוב
כואב לי לקרוא את העץ שפתחת ידידי אתה איש ציקלידים אתה אוהב ציקלידים .תרגע קח כמה ימים לנח ואז תתחיל מחדש אני קורא ולא מאמין ![]()
![]() |
#5 |
וותק בתחום: לא זוכר
|
![]()
קודם כל משתתף בצערך.
דיסקוסים לא צריכים מי אוסמוזה(חוץ מרבייה) . אין צורך בU.V. אני מעולם לא השתמשתי בו. האוכלוסיה תתאים לדיסקוסים. לא שיש לי משהו נגד ציקלידים(גם דיסקוס הוא ציקליד) אבל אם החלטת אתה בא עכשיו לעולם האמיתי של הדגים. רק כך בחשבון דיסקוס הוא דג חזק מאוד יותר מהרבה ציקלידים אבל הוא לא סלחני לגבי איכות מים וכניסה לסטרס. בהצלחה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
הודו לך על 40 הודעות 51 פעמים
סוג אקווריום: ריף SPS
וותק בתחום: מ-2004
|
![]()
התמונות מהצונאמי היו קלות יותר...
ידידי, אמרתי לך לעבור לדיסקוסים, לא שמעת לי אז לא היתה ברירה. מה שלא הולך בטוב... סתם סתם... תעבור לדיסקוסים. יש לך מספיק ניסיון, אין סיבה שלא תהנה. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
|
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
האסון בתורכייה | ניר9519 | קהילת אקווה | 9 | Friday 25/07/2008 01:24 |
למה מת לי הגופי אחרי אריון אבל איתה חזקה אחרי הלדה | kobi1990 | דגים כללי ובריכות נוי | 7 | Monday 01/10/2007 16:28 |
האסון באסיה והאקווריום שלנו | baruchbl | בעלי חיים, אלמוגים וחסרי חוליות מים מלוחים | 14 | Monday 03/01/2005 00:55 |
האסון באסיה והאקווריום שלנו | baruchbl | בעלי חיים, אלמוגים וחסרי חוליות מים מלוחים | 1 | Sunday 02/01/2005 16:00 |