![]() |
![]() |
#1 |
הודו לך על 0 הודעות 0 פעמים
|
![]()
אני חדש בעינייני אקווריומים ודגים, אני מחפש חנות זולה אמינה ומיקצועית באיזור רמת גן, תל אביב, בני ברק פתח תקווה... הקיצר באיזור... תודה למגיבים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
הודו לך על 83 הודעות 96 פעמים
סוג אקווריום: צמחיה 450 לט לואו טק, שרימפסיה 35 ליטר, פלודריום
וותק בתחום: מילדות
|
![]()
דגי נוי רמת יצחק ברמת גן
פרפקט ריף, מיסטר זו בפתח תקוה |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
הודו לך על 314 הודעות 367 פעמים
סוג אקווריום: U R B A N
וותק בתחום: 14 שנים
|
![]() ציטוט:
אל תקנה כלום לפני שאתה מתייעץ. .
![]() |
globali, הודו לך על ההודעה: |
![]() |
#4 |
אחראי תחום שרימפסים, חסרי חוליות וצמחיה
הודו לך על 734 הודעות 938 פעמים
סוג אקווריום: צמחיה + שרימפסיה
|
![]()
גלובלי עם עצת הזהב.
לצערי, הרבה פעמים שאני שומע שאלה כללית כזו כמו "החנות הכי הכי" זה בדר"כ מוביל את החובב לדרך לא טובה... בניגוד לרכישות חד-פעמיות (כמו מברג, מטאטא וכו') התחביב שלנו מגוון מאד ומתמשך. אי אפשר להעביר את האחריות לחנות או לסוחר. תבין מה אתה רוצה בדיוק, תתכנן ואנחנו כמובן כאן לכל שאלה. אח"כ תובל להבין מה אתה באמת צריך ואז לחפש מקום זול\אמין\נעים\שירות לפי שביעות רצונך. בהצלחה ![]()
![]() |
#5 |
|
![]()
אין לי שאיפות מיוחדות... אקווריום קטן יחסית עם מספר דגים (לא מכיר סוגים)... אני חדש לגמרי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
אחראי תחום שרימפסים, חסרי חוליות וצמחיה
הודו לך על 734 הודעות 938 פעמים
סוג אקווריום: צמחיה + שרימפסיה
|
![]()
זמן מצוין לעצור ולחשוב
![]() מרבית החובבים מתאכזבים מהתחביב ללא תכנון מראש... מצד אחד - יש כאלו שלא מצליחים ומתייאשים... מצד שני - יש כאלו שמצטערים שלא הלכו על גדול יותר הסוד להצלחה בתחביב הוא הסבלנות והתכנון. תוכל לעבור על הנעוצים בפורום ולהתרשם מסוגי ומגוון האפשרויות. כמו כן קיים האקווה-דקס המכיל פירוט מלא של כל אפשרויות האיכלוס והתנאים הנדרשים. למשל טיפ כללי - גם אם בכוונתך להקים מיכל קטן ופשוט, יהיה משתלם במיוחד לבנות באמצעות בונה-אקווריום מאשר לקנות מותג בחנות. תתחיל מהסוף, מה אתה רוצה לגדל ונשמח לייעץ מה כדאי, איפה למצוא וכמה זה יעלה. כמו שלא תקנה סתם מלונה או אוכל לפני שתדע איזה כלב אתה הולך לאמץ ![]()
![]() |
#7 | |
הודו לך על 314 הודעות 367 פעמים
סוג אקווריום: U R B A N
וותק בתחום: 14 שנים
|
![]() ציטוט:
סוף מעשה במחשבה תחילה. תעשה המון שיעורי בית לפני השקל הראשון. ![]() ׳הפילה׳, 350 ליטר, הייטק, אוקטובר 2020. ![]() ׳הפילה׳, 350 ליטר, הייטק, מרץ 2012. מה דעתך על צמחייה? .
![]() |
![]() |
#8 |
סוג אקווריום: אקווריום צמחייה
|
![]()
שלום, כשהייתי ילד התחלתי עם אקווריום קטן עם כמה דגים והם מתו אחרי שבועיים. אבל לא התייאשתי והמשכתי לאקוורימים יותר גדולים וכיום דגים חיים אצלי שנים רבות. תקשיב לעצות החשובות ואל תמהר, תבצע את המחקר שלך על סוגי דגים, סוג אקווריום ועוד. (אם זה באינטרנט ואם זה בפורום)
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
|
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
ערכה למדידת כלורמין? והמלצה על חנות באיזור תל אביב | giladtzemach | ציוד לאקווריום ועשה זאת בעצמך (DIY) - מים מתוקים | 0 | Tuesday 16/05/2017 11:38 |
חנות מומלצת ב- EBAY | elic | קהילת אקווה | 15 | Wednesday 22/04/2009 16:37 |
חנות מומלצת באיזור המרכז | יניבון | ציוד לאקווריום ועשה זאת בעצמך (DIY) - מים מתוקים | 2 | Saturday 11/03/2006 02:03 |
חנות לא מומלצת | bigdarman | קהילת אקווה | 1 | Monday 26/11/2001 04:49 |