![]() |
![]() |
#1 |
הודו פעם אחת בהודעה אחת
|
![]()
קניתי בחו"ל 1 קילו של מצע מהחברה הנ"ל
על האריזה כתוב DeponitMix -special nutrient medium for mini-aquaria אפשר לראות את סוג המצע בלינק http://www.dennerle.info/EN/HG09UG03.htm באקווריום הטבעי שאני מתעתד להקים (אקווריום של לא יותר מחמישים ליטר) כדאי להשתמש במצע הזה בתור דישון או להשתמש בקבול או אמנו שרוב המגדלים משתמשים? ואיזה מצע כדאי לשים מעל? כי החברה ממליצה לשים איזה מצע מיוחד לשרימפס...אני לא יודע למה הם מתכוונים אבל בגודל של 0.7-1.2MM. מה אתם הייתם שמים בשביל התחלה של אקווריום צמחיה קטן עם בערץ 3-4 סוגי צמחים וקצת שרימפסים? ויש להשיג בארץ מצעים מיוחדים לשרימפס מהחברה הנ"ל או חברה אחרת? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
הודו לך על 4 הודעות 4 פעמים
סוג אקווריום: בעיקר ננוים
|
![]()
ניראה מצע טוב לצמחיה צריך לבדוק את כמות הנחושת
שם שלא ירעיל את השרימפסים. מצע ADA מעל יהיה מעולה. ויש מצע אנרטי של דנרלי לשרימפסים אבל לא יודע למי נישאר. אולי לעמי מאפריקן ציקליד.
![]() ![]() |
|
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
מצע dennerle deponit mix 60 מציפורי | arielariel | אקווריום צמחייה | 6 | Sunday 13/01/2008 23:39 |
איכות האוכל של Dennerle | skyman3030 | דגים כללי ובריכות נוי | 2 | Sunday 05/11/2006 19:36 |
דחוף צריך מידע על כמות של ויטמינים של DENNERLE | קשת אוסטרלית | אקווריום צמחייה | 9 | Thursday 22/01/2004 01:20 |