![]() |
![]() |
#1 |
הודו לך על 0 הודעות 0 פעמים
|
![]()
שלום לכולם,
באקווריום שלי JEBO338 הופיעה בעיית ירוקת על האבנים והצמחים. נפח האקווריום 38 ליטר אוכלוסיית האקווריום : 4 דגי גופי, 2 מולי בלון שחור 4 קורידורסים קטנים ושוכן קרקעית L142 נראה לי, שספון לו באיזה מחבוא גזע דמוי פלסטיק ורק כאשר אני זורק לו את הטבליות שלו הוא מראה את עצמו אוכל אותם וחוזר לביתו .. צמחייה פשוטה שמורכבת מאנוביה ואכינודורוס גריסבצ'י. לא מדשן את האקווריום, הצמחים נראים משגשגים. האקווריום פעיל כבר שנה וחצי, בלי תמותות, מחלות וכו ..טפו טפו טפו 7 שעות תאורה ביום. יש איזה שוכן קרקעית שיתאים לעבודת ניקוי הירוקת ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
|
![]()
אמרת אק' עם צמחים אמרת אנציסטרוס אוכל אצות בלי לפגוע בצמחים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
הודו לך על 2 הודעות 2 פעמים
סוג אקווריום: דיסקוסים
וותק בתחום: לא זוכר
|
![]()
lda 25 יעיל ביותר שואב אבק של חברת קירבי.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
סוג אקווריום: 350 ליטר לאו טק
וותק בתחום: משנת 96'
|
![]()
יובלס, לא לכולם יש אפשרות לשים יד על האוטצינקלוס המיוחד הזה
ולא כולם מוכנים להשקיע את הסכום שהוא שווה (אני אישית יודע מה הוא שווה) אישית הייתי ממליץ על אנצ'י רגיל או אוטוצינקלוס רגיל. חרוצים בירוקת. איציק |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
ראשית תודה רבה לכולם על התשובות.
שוכן הקרקעית שיש לי כרגע, כמו שאמרתי ספון לו באיזה מחבוא, לא נוגע בירוקת ויוצא לו רק כאשר אני זורק איזה טבליה שוקעת בשבילו והוא מאוד קטן וצעיר בשביל להיות עצלן המעצבן ביותר שהוא פחדן, אם אני מנסה להסתכל מקרוב עליו הוא ישר מסתובב וחוזר למחבוא שלו שזה בעצם גזע דמוי פלסטיק שמולבש על צינור ראש הכח. לפי מה שקראתי זה מקום באמת מושלם בשבילו - גם זרימת מים גם מקום חשוך. לעולם הוא לא היה על הזכוכית או כל אחד הסלעים ועשה משהו , ישלי אותו קרוב לשנה וחצי . ככה הוא נראה בדיוק : יש למישהו מושג מה השם המדויק שלו ? ומה זה אנצ'י רגיל ? האם הוא יעשה את העבודה ? ומה מחירו של ה - LDA25 ? |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
|
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
זיהוי שוכן קרקעית | -Alon- | שוכני קרקעית וסטינגריים (טריגונים) | 16 | Tuesday 21/10/2008 22:16 |
שוכן קרקעית לננו | rotemp | שוכני קרקעית וסטינגריים (טריגונים) | 6 | Friday 14/09/2007 18:06 |
דרוש עובד חרוץ לעבודה מידית אצל יבואן דגי נוי | sslmn | קהילת אקווה | 8 | Monday 16/07/2007 16:09 |
זיהוי שוכן קרקעית | מתן וענונו | שוכני קרקעית וסטינגריים (טריגונים) | 12 | Saturday 06/01/2007 19:46 |
שוכן קרקעית ארצישראלי | מיכאל שובל | שוכני קרקעית וסטינגריים (טריגונים) | 11 | Saturday 16/12/2006 14:49 |