![]() |
![]() |
#1 |
הודו פעם אחת בהודעה אחת
|
![]()
פעמיים בשבוע הפטריות שלי מתפנקות בדגים או שרימפסים
דרך אגב, יש מישהו שיכול לומר לי מזה האצה השחורה בתמונה האחרונה (זאת שבין הפטריות למניפה) ואיך אני נפטר ממנה? (או שלא צריך להפטר..?) תהנו: |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
הודו פעם אחת בהודעה אחת
|
![]()
כנראה סוג של ספוג, אין צורך להיפטר ממנו
[B][U]המרכז הארצי לדגי נוי מים מלוחים , מתוקים וצימחייה.[/U][/B] אולם תצוגה רח' יגאל אלון 155 תל אביב . יבוא, שווק, הקמה ותחזוקה ריף, מרינה, צמחייה .טל'03-5750000 [URL="http://www.freshreef.com"]www.freshreef.com[/URL] |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
הודו לך על 0 הודעות 0 פעמים
|
![]()
באמת נראה כמו ספוג,אבל על הסלעים יש לך ציאנו בן כמה האקווריום?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
סוג אקווריום: ריף קוביה 70*70
וותק בתחום: מאז שהתחלתי ..
|
![]()
איזה יופי של פטריות ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
הודו פעם אחת בהודעה אחת
|
![]()
3 חודשים
לגבי הציאנו אני מחפש דרך להפטר מימנו יש רעיונות? ערכים בסדר גמור |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
וותק בתחום: 10 שנים
|
![]()
בשביל להיפתר מהציאנו ממליץ לך להוציא את הסלעים הנגועים ולנקות בעדינות עם חתיכת פרלון עד שלא ישאר זכר לציאנו
לאחר מכן להוסיף זרימות ולהוריד את רמת הפוספט באקווריום ע"י: 1. סופח - לא ממליץ - יקר, לא מחזיק הרבה זמן, לפעמים הפוספט נפלט בחזרה לאקווריום(במוצרים זולים) 2. רפיוגי'ום - פתרון טבעי לטווח הארוך שיטפל בפוספט ובניטראט באקווריום + יגדיל את המערכת קצת ויתן יציבות. מנסיון - נאנו ריף ללא רפיוג' = מפעל לאצות לדעתי תבנה איזה רפיוג' עליון מפרספקט מאחורי האקווריום(אותן מידות רק טיפה יותר גבוה) אם אתה צריך עזרה אני פה ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
הודו פעם אחת בהודעה אחת
|
![]()
אני חושב לכיוון מנגרובים
לשתול 2-3 ואין לי מקום לבנות מאחורה משהוא יש שם את המערכת פיצוי שיעצת לי לבנות (ד"א סוף הדרך) האם הכמות הזאת תספיק לננו 30ל'? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
jok3r
להוציא את הסלעים החוצה לנקות ולהחזיר תגיד לי אתה רציני?! לגבי אתה יכול לשאוב בינתיים להגביר זרימות ולהגביר תדירות של החלפות מים והזמן יעשה את שלו |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
הודו פעם אחת בהודעה אחת
|
![]()
החלפות מתבצעות כל 5-6 ימים אני ישנה את כיוון הר"כ על האבן נראה מה היה
לגבי הוצאת הסלע מהמים לניקוי אין מצב שאני יעשה זאת כל הריף בנוי עליו אני לא הולך לפרק את האקווריום זה קצת מיותר נראה בהמשך |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
וותק בתחום: 10 שנים
|
![]()
לאור - כן אני רציני. למה אתה בשוק? בחיים לא ניקית סלע מכל מיני מזיקים?
שאיבה לא עוזרת כי תמיד תשאר חתיכה קטנה באותו מקום שתצמח שוב אחרי יומיים טיפול נקודתי + הוספת זרימות והורדת רמת הפוספט יפתרו לו את הבעיה והציאנו לא תחזור |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
הודו פעם אחת בהודעה אחת
|
![]()
אני מבין אבל על האבן הזאת כרגע תפוסות 3 שושנות 2 מניפות ולמטה שטיח ירוק להוציא את האבן
זה לפרק את האקוו' ואני לא יכול להרשות לעצמי לעשות זאת מה שבטוח היה נזק כל שהוא ולכן אני אלך על האופציה השניה אתה יודע ש"זה כמו נזילה אם תנגב את המים זה לא יגמר אתה חחיב לסתום את החור" |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
|
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
פטריות | אורןנוה | בעלי חיים, אלמוגים וחסרי חוליות מים מלוחים | 18 | Monday 10/11/2008 17:10 |
האכלת דגים במזון חי ושאלה לגבי חוק ח"ח (כותרת ערוכה) | eran_r | דגים כללי ובריכות נוי | 6 | Friday 07/03/2008 00:51 |
תמונות מיוחדות ושאלה קשה (עדכון 6/2/08) | niso | ציקלידים כללי | 19 | Thursday 07/02/2008 00:36 |
פיקוקים חדשים ועיצוב חדש! תמונות (תמונות חדשות ושאלה) | Yalon14 | ציקלידים כללי | 26 | Saturday 20/01/2007 17:26 |
פטריות | דובי | בעלי חיים, אלמוגים וחסרי חוליות מים מלוחים | 2 | Thursday 18/11/2004 23:57 |