![]() |
![]() |
#1 |
הודו לך על 47 הודעות 61 פעמים
|
![]()
היום היתי בדג הזהב וקניתי לי 2 פיקוקים מסוג אירוקה וצ'ילומבה...
![]() אז קודם כל אני רוצה להודות לקובי מדג הזהב על העזרה הרבה ![]() ![]() ![]() ועכשיו לתמונות : (צלם גדול אני לא אבל יאמר לזכותי שהמצלמה הזאתי דפוקה..) כללית עם העיצוב החדש : (חסר לי איזה גזע קטן בצד ימין) ![]() אירוקה : (אמרתי שאני צלם גרוע..) ![]() ![]() ![]() שניהם : (מה שמצחיק זה שיש פוקוס בדיוק על הראשים שלהם..) ![]() עוד כללית : (במרכז ניתן לראות את הקוריליוס הדומיננטי..) ![]() זהו תמונות לבינתיים.. אוכלוסיה : 6 דמסונים (שלושה-ארבעה חודשים האוכלוסיה ככה ואין הרוגים אבל ביומיים האחרונים נהרגו לי 2..הראשון כנראה נהרג ע"י הדומיננטי והשני לא ידוע..) 7 קוריליוסים (אתמול החזרתי את הקוריליוס הכי מכוער שהיה כדי שיהיה מקום לפיקוקים..) 2 פיקוקים (זמני..אני מתכנן להוסיף עוד 3..בנגה, רד רובי ועוד משהו..) מה דעתכם? איך האוכלוסיה? אני מתלבט מה לעשות עכשיו...או להחזיר עוד קוריליוס או להוסיף עוד דמסוני כדי שיהיה אותו מספר שלהם.. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
האקווריום החדש שלי ! - {יש עדכון תמונות ועיצוב בעמוד 2} | נדב.ל | ציקלידים כללי | 29 | Monday 07/04/2008 23:54 |
איכלוס ועיצוב טנגניקה\יש תמונות חדשות | klf1 | ציקלידים כללי | 39 | Tuesday 06/11/2007 02:40 |
תמונות מהאקווריום הקטן שלי (יש תמונות חדשות בסוף) | yacovs4 | דיסקוסים | 12 | Saturday 03/11/2007 14:06 |
טרופאוסים תמונות חדשות (נוספו תמונות ) אפשר לנעול את הישן | ERANY | ציקלידים כללי | 9 | Sunday 31/12/2006 21:09 |
דוגמנים חדשים באקוואריום--------->תמונות חדשות!!! | אבינועם | ציקלידים כללי | 34 | Sunday 14/05/2006 18:10 |