![]() |
![]() |
#1 |
הודו לך על 0 הודעות 0 פעמים
סוג אקווריום: 40 ליטר עם צמחייה לשרימפס
וותק בתחום: 30
|
![]()
היי
מעוניין לקנות אקווריום עד 100 ליטר, כולל כל הציוד, אם יש גם דגים וצמחיים, גם טוב. ניתן לשלוח הודעה במייל: livanto.cosi@gmail.com |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
הודו לך על 33 הודעות 36 פעמים
סוג אקווריום: 240 ל' צמחיה ודיסקוסים
וותק בתחום: 12 שנים
|
![]()
אהלן, אם לא קריטי לך הציוד ולא צריך משהו מעוצב מדי (למרות שזה נשמע שאתה מתכנן מיכל צמחיה) הייתי מציע לך לבדוק בניה פה עם סוחרים בפורום. אפשר להשיג מיכל במידות של 45*45*50 למשל (שזה יוצא בנפח שאתה מחפש) סביבות ה200 ש"ח לדעתי בבניה.
אני בדיוק ביררתי על קוביה 40*40*30 והבנתי שאצל אמיר מאקווה דיזיין (נמצא פה בפורום סוחרים) אפשר להשיג קוביה כזו ב120 ש"ח חדשה (לא אקסטרה קליר כמובן, למרות שאם מוסיפים כסף גם זה אפשרי). ככה גם תוכל לקבל מידות כמו שאתה רוצה וגם להתחדש במיכל חדש. את הציוד כמובן תוכל למצוא יד 2. גזם? הרבה אנשים מוסרים וגם אם מוכרים אז תמורת מחיר סמלי (אגב, אני רואה שאתה מהשפלה אומנם אבל אם אתה מזדמן לפתח תקווה מוזמן לתאם איתי ולקבל קצת גזם בחינם ובשמחה) דגים? תלך לחנות ותבחר מה שתרצה ![]() *כותב את הכל סתם כטיפ לדעתי כי אני מאמין שזה יצא יותר משתלם+תוכל לבחור את מה שבאמת מתאים לך. בהצלחה ![]() |
![]() |
![]() |
aviel-bs, הודו לך על ההודעה: |
![]() ![]() |
|
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
אקווריום דרום-מרכז אמריקאים פרסום ראשון | רובי ד | ציקלידים אמריקאים | 14 | Saturday 31/03/2012 21:28 |
שלום לכולם!!! אני מעוניין לרכוש אקווריום ויש לי מספר שאלות. | briton | ציוד לאקווריום ועשה זאת בעצמך (DIY) - מים מתוקים | 17 | Thursday 19/01/2012 18:32 |
מעוניין לרכוש ציוד לאקווריום צמחייה עם כל מרכיביו ולקבל ט | הגרריסט | אקווריום צמחייה | 1 | Monday 30/01/2006 14:34 |
ערב צלחות הפלאסטיק הצבעוניות III- אזור מרכז - קדימה להרשם | elminister | קהילת אקווה | 79 | Sunday 03/10/2004 12:17 |