![]() |
![]() |
#1 |
הודו לך על 0 הודעות 0 פעמים
|
![]()
אוףףףף למה היא מתה לי הגופי אחרי שאיה השריצה 15 גופים קטנים
בבקשה תענו לי למה גופי שלי מת יום למחרת אחרי הלדה וגם המולי הבלון שלי ומת יום אחרי שהיא השריצה 30 אבל הגופי הכתומה שלי לאר מתה אחרי שאיה השריצה היא עד איום חייה וגם מתה לי גופי באריון אוףףףףףףףףףףףףףףףףףף יש תפול שאם לא ימותו אחרי השרצה בבקשה תעזררו לי |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
|
![]()
אתה מפריד אותם לתא השרצה? לפני ההשרצה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
קודם כל תרשה לי להעיר לך על טעויות הכתיב שלך. הן מביכות ולא מכובדות לבחור בגילך.
תעשה לעצמך טובה אמיתית, תקרא ספרים, תקפיד בתהנסחות שלך. יותר מכובד. לגבי הגופי - לעיתים קורה שהגופיות נכנסות לסטרס במהלך ההשרצה, המאמץ הכרוך בהשרצה ולעיתים גם הצקות של הדגים מיד לאחר ההשרצה, כל אלה מובילים אותה למצב דחק קשה שלעיתים היא לא מצליחה להתאושש ממנו. ממולץ אחרי ההשרצה לבודד את בגופית מיתר הדגים לכמה ימים כדי שתצבור כוחות המחודשים. צריך גם להאכיל אותה היטב. סיבה נוספת היא כמות השרצות - לאחר מספר גדול של השרצות הגופיות פשוט מתות - דרכו של עולם. ייתכן שקנית גופית שכבר השריצה כמה וכמה פעמים והגיעה לסוף חייה. קורה. סיבה אחרונה היא הגיל - אתה יודע בת כמה היא? גופים חיים 3-4 שנים בממוצע. יכול להיות שהיא כבר מיצתה את שנותיה. עכשיו תשקיע בגידול הדגיגים. חג שמח, והצלחה בהמשך. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר כבוד
|
![]() ציטוט:
בפורום נמצאים ילדים,עולים חדשים ואפילו ח'ברה נפלאים עם בעיות דיסלקציה, מכיוון שאתה לא יודע אל מול מי אתה עומד אני מבקש שזאת תהיה הפעם הראשונה והאחרונה.
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
wildoscar
אחי תודה על האסבר תגיד אבל אין כדורים שגורמים לה לא למות הוא תמיד אחרי אהשרצה אני צריך להפריד אותה ולתת לה אוכל תודה רותם שגם אתה לא תוקף מי שיש לו שגיות כתיב לפחות אתה מבין אנשים כמוני |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
הודו פעם אחת בהודעה אחת
|
![]()
קובי יקירי,
כפי שכבר כתבנו לך אתמול - יש לך הרבה מה ללמוד, שום ICQ לא יעזור - כל מה שאתה צריך זה להתחיל לקרוא את המאמרים שקישרנו לך בעץ השני - חברי הצוות עמלו על מנת לרכז את כל השאלות למדריכים הכתובים בשפה פשוטה ומובנת, לא תקרא - לא תלמד, לא תלמד - לא תדע, לא תדע -אלו לא הדגים האחרונים שימותו אצלך - לא חבל? ![]() אל תחפש סיבות מסיבות שונות - אתה לא צריך שום כדורים ושום דבר אחר - יש לך אק' חדש עם העמסה בדגים הרבה מעבר מה שנכון ועל כן מתים לך דגים (וזו רק ההתחלה) - תתחיל מהמאמרים הנ"ל: הרצת אקווריום חדש למגדל המתחיל סינדרום האק' החדש -ELMI וברגע שיש לך קצת זמן - תקרא את המדריך המקיף הבא ורצוי גם את המאמרים המקושרים ממנו (רשימה לקראת הסוף) : איך להקים ולתחזק אקווריום? המדריך למגדל המתחיל באקווה. בהצלחה, גל |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
תודה גל אני יקרה עכשיו
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
יש לי משהו דומה לפילטר חשמלי פנימי
אבל אצלי יש כמו צינור מלמעלה שאני חבר אותו לכמו משהו לבן כזה שליוצה לכבן חוץ האקוריום |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
|
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
קקי אחרי תולעי דם | נדב.ל | ציקלידים כללי | 5 | Monday 21/04/2008 13:51 |
מים עכורים אחרי... | יונת | דגים כללי ובריכות נוי | 3 | Thursday 01/02/2007 20:21 |
אק' אחרי מחלה | zigi | דגים כללי ובריכות נוי | 4 | Saturday 27/11/2004 18:12 |
אז אחרי הכל...(פסח) | Cobalt | קהילת אקווה | 17 | Wednesday 14/04/2004 16:01 |
אחרי שנ ד פ ק ת י (שוב) | asaf | ציוד לאקווריום ועשה זאת בעצמך (DIY) - מים מתוקים | 6 | Tuesday 07/05/2002 16:22 |