צפה בגרסא המלאה : חשיפה1-השרימפסיה שלי
פיליפ Sunday 09/11/2008, 22:44 ניראה טוב אהה?
המלצות דקורציה יתקבלו בברכה :hair:
http://www.zix.co.il/images/390103867.JPG (http://zix.co.il)
http://www.zix.co.il/images/325773083.JPG (http://zix.co.il)
Eb Sunday 09/11/2008, 22:49 ספאמר :hair:
קורליאוס Sunday 09/11/2008, 22:52 איזה יופי של ספמאר! :hair:
אלי הרפז Sunday 09/11/2008, 22:56 תפשיר אותם ותצפה בטמפורה
ואח"כ טיגון בשמן עמוק
עדן_לוי Sunday 09/11/2008, 23:01 איכס :?
חחח פיליפ י'ספאמר! :lol:
אור_סיני Sunday 09/11/2008, 23:02 באמת?? מה אתם אומרים...
ואם אני יגיד לכם שפיליפ הוא בכלל לא ספאמר??? :hair:
אורן מרקוס Sunday 09/11/2008, 23:27 דקורציה :
1 חבילת פטריות חתוכות
2 2 שיני שום
2 כוסות יין לבן
1 שמנת בישול
1 תיבולית פטריות
המשך יבוא ................................. :hair:
העמלץ /בני גולשה ז"ל Sunday 09/11/2008, 23:27 :lol: גדול פיליפ.
זה מהסוג הכשר? :hair:
בני
גלגו Sunday 09/11/2008, 23:29 פיליפ - צריך אוסמוזה !?! :hair:
טניה Sunday 09/11/2008, 23:40 חחחחח גדול
Aquario Sunday 09/11/2008, 23:42 מומלץ להשתמש במצע מיוחד של חסה ועליי בייבי :hair: ...
פיליפ Sunday 09/11/2008, 23:49 מחר צילום חדש....אחרי סייקל במחבת....כדי לחכות :lol:
אורן מרקוס Sunday 09/11/2008, 23:57 גלגו
חלום בלהות
חחחחחחחחחחחחחחחח
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
http://img510.imageshack.us/img510/4586/390103867fc1.jpg (http://imageshack.us)
http://img510.imageshack.us/img510/390103867fc1.jpg/1/w800.png (http://g.imageshack.us/img510/390103867fc1.jpg/1/)
איתי73 Sunday 09/11/2008, 23:58 תפשיר אותם ותצפה בטמפורה
ואח"כ טיגון בשמן עמוק
זה כשר ?
שוני ז"ל Monday 10/11/2008, 00:26 תפשיר אותם ותצפה בטמפורה
ואח"כ טיגון בשמן עמוק
זה כשר ?
בהשגחת הרב טיב טעם :hair:
איתי73 Monday 10/11/2008, 00:29 תפשיר אותם ותצפה בטמפורה
ואח"כ טיגון בשמן עמוק
זה כשר ?
בהשגחת הרב טיב טעם :hair:
חשבתי כבר שתכתוב בהשגחת הרב "שוצע" ראשי תיבות שוני **** :hair:
העמלץ /בני גולשה ז"ל Monday 10/11/2008, 00:48 :lol: קרעת אותי אורן :lol: :lol:
זה השרימפסיה הראשונה של פיליפ, לא מומלץ לו להתחיל בקריסטאלים.
בני
ארנון Monday 10/11/2008, 09:57 :D :D :D בתיאבון פיליפ :D :D :D
ניסו.פ Monday 10/11/2008, 12:35 ואני חשבתי שהוא יצא מהארון :hair:
aqualine Monday 10/11/2008, 15:03 תגיד זה זן חדש בלי ראש?
Citron Monday 10/11/2008, 15:42 זה כשר ?
בהשגחת הרב נוח.
פיליפ, איך היה האיקלום?
zion1 Monday 10/11/2008, 16:53 עכשיו אני מבין איך לכל אחד יש כבר 10000 הודעות :wink:
פיליפ Monday 10/11/2008, 17:09 זה כשר ?
בהשגחת הרב נוח.
פיליפ, איך היה האיקלום?
כמו שבהטחתי ....תמונות יהיו היום.
לגבי האיקלום אצלי, זה יחכה למחרתיים :wink:
שוני ז"ל Monday 10/11/2008, 19:29 בעבר היית זורק דגים ישר לאסלה .היום לפני שהם מגיעים לשם אתה מעביר אותם דרך תא איקלום?
האם הטמפרטורה בתא האיקלום לא גבוהה מידי ?
שוני
פיליפ Monday 10/11/2008, 20:07 טוב....הסייקל הושלם בהצלחה.
בעוד כמה דקות יאוכלסו ואם מישהו רוצה אצלם מחר את האיקלום :hair:
http://www.zix.co.il/images/488090870.JPG (http://zix.co.il)
טניה Tuesday 11/11/2008, 11:58 אף פעם לא טעמתי כאלה שרימפסים :roll:
אורן מרקוס Tuesday 11/11/2008, 12:00 אין לי כוח לצבוע :lol:
פיליפ Tuesday 11/11/2008, 13:33 אין לי כוח לצבוע :lol:
:rofl3: :rofl3: :rofl3: :rofl3:
העמלץ /בני גולשה ז"ל Tuesday 11/11/2008, 13:47 :rofl3: איקלום נעים פיליפ.
אתה יכול להוסיף את השרימפסייה שלך לעץ הבא:
http://www.aqua.org.il/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=1205035#1205035
http://legyozod.freeblog.hu/files/Mr_Hankey_the_Christmas_Poo_by_StaceyW.jpg
בני
איתי73 Tuesday 11/11/2008, 13:49 טוב....הסייקל הושלם בהצלחה.
בעוד כמה דקות יאוכלסו ואם מישהו רוצה אצלם מחר את האיקלום :hair:
http://www.zix.co.il/images/488090870.JPG (http://zix.co.il)
ניראה טעים... למרות שאנחנו אוכלים רק כשר :up:
דור כחלון Thursday 13/11/2008, 02:32 תפשיר אותם ותצפה בטמפורה
ואח"כ טיגון בשמן עמוק
זה כשר ?
בהשגחת - לא מדבר, עושה!
ארקדי
יעקבוחבוט Friday 14/11/2008, 01:02 פיליפ, לפחות היית מזמין אותי לטעימות...ככה לגרות אותנו...
העמלץ /בני גולשה ז"ל Saturday 15/11/2008, 05:28 פיליפ אני מבין שלא באת למפגש בגלל שאתה עדיין מאקלם ? :D
בני
psycho Saturday 15/11/2008, 06:17 איזה טעם יש לשרימפסים? נראה טוב כמו טבעות בצל כזה
|