![]() |
![]() |
#1 |
הודו לך על 0 הודעות 0 פעמים
|
![]()
שלום לכולם,
יש לי בסאמפ תא של רפיוג'ים שהמים ממנו גולשים מלמעלה ונופלים לתא המשאבות, נפילה זו גורמת לרעש מציק ורציתי לדעת כיצד ניתן לפתור זאת. חשבתי על איזו חתיכת פרלון (לרוחב אזור הגלישה) שאשים כמה ס"מ לפני המפגש עם המים כדי לבלום את נפילת המים, או ספוג מסויים, אבל איני יודע כיצד ואיך בכלל ניתן לתפוס אותו שם. אם הסאמפ לא היה עובד, היתי יכול להדביק משהו, העניין הוא שאיני יודע גם באיזה חומרים להשתמש וכמובן איך להצמיד את זה לזכוכית. יש למישהו פיתרון או רעיון? אני ממש צריך פתרון לזה ואני מוכן להשקיע. תודה רבה, אלעד |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
|
![]()
שים ביו בולז איפה שנופלים המים.
מה שאתה צריך לעשות זה ליצור תא קטן בדיוק במקום נפילת המים , קח לובר ותחתוך בגודל מתחתית הסאמפ עד קצת מעל גובה פני המים, הדבק שתי רצועות זכוכית בדפנות הסאמפ כדי להחזיק את הלובר שלא יזוז.
![]() |
#3 |
|
![]()
לא הבנתי מה אתה מתכוון, מה זה לובר?
הסאמפ עובד, כיצד להדביק? הסיליקון לא יתפס במים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
לדעתי :
תן למים משהוא לגלוש עליו ולא ליפול את כל הגובה . פרלון מחובר באטב ( מקל כביסה מפלסטיק או מכל חומר שאינו נאכל ע"י המלח ) וממשיך על הקיר עד לתא המשאבות . הפרלון צריך ליהיות כמה ס"מ בתוך הרפיוג' וכל השאר לתא ההחזרה. המים יגלשו על הפרלון ולא ישפריצו לכל עבר . רועי.
![]() ![]() |
|
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
פיתרון לבעיית רעש של יניקת אויר באוברפלוו | מיכה גינטר | בעלי חיים, אלמוגים וחסרי חוליות מים מלוחים | 5 | Monday 29/03/2004 19:00 |
פיתרון לבעיית האצות!!! | I.P.L ייעוץ ומכירות | אקווריום צמחייה | 0 | Thursday 19/02/2004 04:56 |
דרוש פתרון אנושי לבעיית החלזונות... | A.A | דגים כללי ובריכות נוי | 2 | Monday 23/09/2002 00:45 |
האם זה פיתרון טוב לבעיית החלזונות? | gura | דגים כללי ובריכות נוי | 30 | Thursday 18/04/2002 23:21 |