חזור   אקווה - האתר הישראלי לדגי נוי > מים מתוקים > דיסקוסים

צור אשכול חדש  תגובה
הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
עדיין לא נקרא Sunday 08/01/2012, 07:33   #1
חיים זסלבסקי
 
הסמל האישי שלחיים זסלבסקי
 
תאריך הצטרפות: 29/04/10
מיקום: רחובות
הודעות: 984
סוג אקווריום: דיסקוסים וסקלרים, מספר אקווריומים... התמונות בפרופיל...
וותק בתחום: ותיק...
Lightbulb מתכון לקציצה משודרגת

קונים 10-15 לבבות הודו לשטוף ולחתוך לרבעים, רבע קילו בייבי שרימפס מבושל, נמכר ברשתות טיב טעם וקרלברג, שקית של חצי קילו עולה 22-24 ש"ח ודאו שעל השקית כתוב Cooked , זה מבושל במידה הנכונה ביותר (אני חולה על זה), להפשיר ולשטוף. לא משתמשים במטחנת בשר אלא במערבל (מרסק) מזון בעל 2 להבים, שופכים 2 כפיות אבקת אסטקסנטין(להשיג אצל הסוחרים) עם חצי כוס תרכיז שום של סיכם ונותנים כרבע שעה לאסטקסנטין להתמוסס, לאחר מכן מוסיפים חצי כוס עד כוס מזון יבש מסוג כלשהו (אפשר גם אנין-נון) ונותנים לו גם לספוג נוזלים כרבע שעה, בינתיים מרסקים כדור צנטרום לאבקה, אפשר לשים בשקית סנדוייצ'ים וכמה מכות פטיש, מוסיפים גם כף שטוחה של אבקת ספירולינה ושקית אבקת ג'לטין על בסיס דגים(כל אישה מחזיקה את זה בבית...). הפעם שידרגתי את התערובת גם בפלטת KRILL וגם בפלטת-MYSIS קפואים (שהם סוגים של מיני שרימפס) שקונים כמעטו בכל חנות דגים ואקווריומים (להפשיר מראש), אפשר להוסיף גם ארטמיה ודפניות קפואות.
מוסיפים עוד קצת תרכיז שום (לאחר ניעור הבקבוק כמובן) אפשר להשתמש גם בשום כתוש טרי או קנוי, אפשר להוסיף קורט מלח. סוגרים את המכסה העליון ומערבלים במהירות גבוהה במשך 3-4 דקות... כעת כל שנותר הוא לשים כשתי כפות של העיסה בשקית סנדויצ'ים, לשטח דק כדי שיהיה קל לשבור ולהקפיא. אם הוספתם כף ספירולינה, צבע העיסה יהיה ירוק (לא להבהל), לספירולינה הרבה סגולות וגם חלבון (קראו באינטרנט), מובטחת גדילה מהירה וצבעים יפים... מבטיח שלא ישאר פירור,
בהצלחה

נערך לאחרונה על ידי שוני, Sunday 08/01/2012 בשעה 15:52.
חיים זסלבסקי לא מחובר   הגב עם ציטוט
עדיין לא נקרא Sunday 08/01/2012, 09:11   #2
דור דן
 
תאריך הצטרפות: 01/11/10
הודעות: 165
סוג אקווריום: דיסקוס ושוכני קרקע
ברירת מחדל תגובה להודעה: קציצה משודרגת...

חיים תודה רבה
דור דן לא מחובר   הגב עם ציטוט
עדיין לא נקרא Sunday 08/01/2012, 09:54   #3
iqdarko
 
הסמל האישי שלiqdarko
 
תאריך הצטרפות: 04/05/10
מיקום: תל אביב
הודעות: 1,414
סוג אקווריום: אקווריום פורמולה H2O נפח 600 ליטר!!!
וותק בתחום: 2009
ברירת מחדל תגובה להודעה: קציצה משודרגת...

שימו בנעוץ!!!!

מדהים מדהים... תודה על המתכון...
__________________
.
iqdarko לא מחובר   הגב עם ציטוט
עדיין לא נקרא Sunday 08/01/2012, 10:35   #4
אורי
 
תאריך הצטרפות: 07/02/11
מיקום: אילת
הודעות: 2,820
סוג אקווריום: דיסקוסים ו L046
ברירת מחדל תגובה להודעה: קציצה משודרגת...

כל הכבוד חיים!

המון תודה על ההסבר המקיף!
__________________
תקשיב, תלמד, תחכים, תפנים, תתנסה...אבל הכי חשוב תהנה!

אורי ויוליה
אורי לא מחובר   הגב עם ציטוט
עדיין לא נקרא Sunday 08/01/2012, 10:58   #5
ilandic1
 
תאריך הצטרפות: 21/06/08
הודעות: 244
ברירת מחדל תגובה להודעה: קציצה משודרגת...

חיים שלום, שאלותיים ברשותך:
1.לכמה זמן אתה מכין את הקציצה, כלומר מה חיי המדף שלה(במקרה שלנו מדף המקפיא).
2.האם האוכל היבש והצנטרום שמוסיפים לא מאבדים מערכם התזונתי בהקפאה לטווח ארוך?
בברכה
אילן
ilandic1 לא מחובר   הגב עם ציטוט
עדיין לא נקרא Sunday 08/01/2012, 11:08   #6
חיים זסלבסקי
 
הסמל האישי שלחיים זסלבסקי
 
תאריך הצטרפות: 29/04/10
מיקום: רחובות
הודעות: 984
סוג אקווריום: דיסקוסים וסקלרים, מספר אקווריומים... התמונות בפרופיל...
וותק בתחום: ותיק...
Lightbulb תגובה להודעה: קציצה משודרגת...

ציטוט:
פורסם במקור על ידי ilandic1 צפה בהודעה
חיים שלום, שאלותיים ברשותך:
1.לכמה זמן אתה מכין את הקציצה, כלומר מה חיי המדף שלה(במקרה שלנו מדף המקפיא).
2.האם האוכל היבש והצנטרום שמוסיפים לא מאבדים מערכם התזונתי בהקפאה לטווח ארוך?
בברכה
אילן
1. היות ויש לי מספר אקווריומים והרבה דגים, זה מספיק לי לחודש-חודשיים, הצעירים מקבלים פעמיים ביום, הבוגרים יותר פעם ביום בערב...
2. אין לי תשובה מדעית אם כי אני לוקח בחשבון שמשהו הולך לאיבוד, אך התוצאות מדברות - הם מתים על זה, גדילה מהירה וצבעים יפים ללא הורמונים כמובן...

ד"א בפעם הקודמת ניסיתי להוסיף כבד, זה גורם לעכירות זמנית במים...
חיים זסלבסקי לא מחובר   הגב עם ציטוט
עדיין לא נקרא Sunday 08/01/2012, 11:26   #7
יהונתן
חבר\ת מועדון האתר
 
הסמל האישי שליהונתן
 
תאריך הצטרפות: 21/03/06
מיקום: אי שם פה בסביבה
הודעות: 5,935
סוג אקווריום: דיסקוסים+שרימפסים+דנטומים\סקאלרים+L
ברירת מחדל תגובה להודעה: קציצה משודרגת...

ציטוט:
פורסם במקור על ידי חיים זסלבסקי צפה בהודעה
וכעת לקציצה:
10-15 לבבות הודו לשטוף ולחתוך לרבעים, רבע קילו בייבי שרימפס מבושל, נמכר ברשתות טיב טעם וקרלברג, שקית של חצי קילו עולה 22-24 ש"ח ודאו שעל השקית כתוב Cooked , זה מבושל במידה הנכונה ביותר (אני חולה על זה), להפשיר ולשטוף. לא משתמשים במטחנת בשר אלא במערבל (מרסק) מזון בעל 2 להבים, שופכים 2 כפיות אבקת אסטקסנטין(להשיג אצל הסוחרים) עם חצי כוס תרכיז שום של סיכם ונותנים כרבע שעה לאסטקסנטין להתמוסס, לאחר מכן מוסיפים חצי כוס עד כוס מזון יבש מסוג כלשהו (אפשר גם אנין-נון) ונותנים לו גם לספוג נוזלים כרבע שעה, בינתיים מרסקים כדור צנטרום לאבקה, אפשר לשים בשקית סנדוייצ'ים וכמה מכות פטיש, מוסיפים גם כף שטוחה של אבקת ספירולינה ושקית אבקת ג'לטין על בסיס דגים(כל אישה מחזיקה את זה בבית...). הפעם שידרגתי את התערובת גם בפלטת KRILL וגם בפלטת-MYSIS קפואים (שהם סוגים של מיני שרימפס) שקונים כמעטו בכל חנות דגים ואקווריומים (להפשיר מראש), אפשר להוסיף גם ארטמיה ודפניות קפואות.
שופכים עוד קצת תרכיז שום (לאחר ניעור הבקבוק כמובן) אפשר להשתמש גם בשום כתוש טרי או קנוי, אפשר להוסיף קורט מלח. סוגרים את המכסה העליון ומערבלים במהירות גבוהה במשך 3-4 דקות... כעת כל שנותר הוא לשים כשתי כפות של העיסה בשקית סנדויצ'ים, לשטח דק כדי שיהיה קל לשבור ולהקפיא. אם הוספתם כף ספירולינה, צבע העיסה יהיה ירוק (לא להבהל), לספירולינה הרבה סגולות וגם חלבון (קראו באינטרנט), מובטחת גדילה מהירה וצבעים יפים... מבטיח שלא ישאר פירור, בהצלחה
אפשר לעשות על מנגל

KRILL וגם בפלטת-MYSIS קפואים אתה קונה קפוא יעודי לדגים ?

חשבתי משתמש בשרימפסלך\פירות ים אורגינל מחנות של שיקוצים
__________________
"שתיקה שווה זהב"

"החיים והמוות ביד הלשון"

"סייג לחוכמה שתיקה"

"אתה פולט האויב קולט -אתה פוגע האויב צולע "
יהונתן לא מחובר   הגב עם ציטוט
עדיין לא נקרא Sunday 08/01/2012, 12:19   #8
חיים זסלבסקי
 
הסמל האישי שלחיים זסלבסקי
 
תאריך הצטרפות: 29/04/10
מיקום: רחובות
הודעות: 984
סוג אקווריום: דיסקוסים וסקלרים, מספר אקווריומים... התמונות בפרופיל...
וותק בתחום: ותיק...
ברירת מחדל תגובה להודעה: קציצה משודרגת...

אכן KRILL ו-MYSIS (סוגים של מיני שרימפס) נמכרים כמזון קפוא לדגים, ללא הוספה לקציצה הדיסקוסים לא מתלהבים מזה... ביתר סוגי הסיפוד טרם ניסיתי להאכיל את הדיסקוסים, אני אישית אוהב, וגם את המנגל אני מעדיף לשמור לעצמי...
חיים זסלבסקי לא מחובר   הגב עם ציטוט
עדיין לא נקרא Sunday 08/01/2012, 12:38   #9
אפי
חבר\ת מועדון האתר
 
הסמל האישי שלאפי
 
תאריך הצטרפות: 31/01/05
מיקום: רמת גן / אנגולה
הודעות: 3,335
סוג אקווריום: 600 ליטר מלאווי / מ.אמריקאי
וותק בתחום: כל הזמן
ברירת מחדל תגובה להודעה: קציצה משודרגת...

ציטוט:
פורסם במקור על ידי חיים זסלבסקי צפה בהודעה
וכעת לקציצה:
10-15 לבבות הודו לשטוף ולחתוך לרבעים, רבע קילו בייבי שרימפס מבושל, נמכר ברשתות טיב טעם וקרלברג, שקית של חצי קילו עולה 22-24 ש"ח ודאו שעל השקית כתוב Cooked , זה מבושל במידה הנכונה ביותר (אני חולה על זה), להפשיר ולשטוף. לא משתמשים במטחנת בשר אלא במערבל (מרסק) מזון בעל 2 להבים, שופכים 2 כפיות אבקת אסטקסנטין(להשיג אצל הסוחרים) עם חצי כוס תרכיז שום של סיכם ונותנים כרבע שעה לאסטקסנטין להתמוסס, לאחר מכן מוסיפים חצי כוס עד כוס מזון יבש מסוג כלשהו (אפשר גם אנין-נון) ונותנים לו גם לספוג נוזלים כרבע שעה, בינתיים מרסקים כדור צנטרום לאבקה, אפשר לשים בשקית סנדוייצ'ים וכמה מכות פטיש, מוסיפים גם כף שטוחה של אבקת ספירולינה ושקית אבקת ג'לטין על בסיס דגים(כל אישה מחזיקה את זה בבית...). הפעם שידרגתי את התערובת גם בפלטת KRILL וגם בפלטת-MYSIS קפואים (שהם סוגים של מיני שרימפס) שקונים כמעטו בכל חנות דגים ואקווריומים (להפשיר מראש), אפשר להוסיף גם ארטמיה ודפניות קפואות.
שופכים עוד קצת תרכיז שום (לאחר ניעור הבקבוק כמובן) אפשר להשתמש גם בשום כתוש טרי או קנוי, אפשר להוסיף קורט מלח. סוגרים את המכסה העליון ומערבלים במהירות גבוהה במשך 3-4 דקות... כעת כל שנותר הוא לשים כשתי כפות של העיסה בשקית סנדויצ'ים, לשטח דק כדי שיהיה קל לשבור ולהקפיא. אם הוספתם כף ספירולינה, צבע העיסה יהיה ירוק (לא להבהל), לספירולינה הרבה סגולות וגם חלבון (קראו באינטרנט), מובטחת גדילה מהירה וצבעים יפים... מבטיח שלא ישאר פירור, בהצלחה
במאסטר שף- שווה לפחות גמר
אפי
__________________
"you brought two too many"
charles bronson
אפי לא מחובר   הגב עם ציטוט
עדיין לא נקרא Sunday 08/01/2012, 12:47   #10
חיים זסלבסקי
 
הסמל האישי שלחיים זסלבסקי
 
תאריך הצטרפות: 29/04/10
מיקום: רחובות
הודעות: 984
סוג אקווריום: דיסקוסים וסקלרים, מספר אקווריומים... התמונות בפרופיל...
וותק בתחום: ותיק...
ברירת מחדל תגובה להודעה: קציצה משודרגת...

ציטוט:
פורסם במקור על ידי efih1 צפה בהודעה
במאסטר שף- שווה לפחות גמר
אפי
חיים זסלבסקי לא מחובר   הגב עם ציטוט
עדיין לא נקרא Sunday 08/01/2012, 15:21   #11
שוני
אחראי תחום דיסקוסים
 
הסמל האישי שלשוני
 
תאריך הצטרפות: 01/10/01
הודעות: 59,264
סוג אקווריום: דיסקוסים
ברירת מחדל תגובה להודעה: קציצה משודרגת...

תודה רבה חיים
אכן קציצה לתחרות מסטר שף
__________________
מכל מלמדי השכלתי
לעולם אל תתוכח עם אידיוט, הוא יוריד אותך לרמתו וינצח אותך בעזרת נסיונו
שוני לא מחובר   הגב עם ציטוט
עדיין לא נקרא Sunday 08/01/2012, 15:55   #12
GT3000
חבר\ת מועדון האתר
 
הסמל האישי שלGT3000
 
תאריך הצטרפות: 25/01/10
מיקום: ראשל"צ
הודעות: 15,690
סוג אקווריום: אמריקאים הכי יפים בארץ
ברירת מחדל תגובה להודעה: הכנת קציצה משודרגת

חיים אם תחליט למכור את הקציצות המדהימות האלה שלך, אני מבטיח שאקנה כמה. (וזה לא בצחוק).
אני לא יכול להכניס לבית שלי שרימפס, וגם אם יכולתי... אני עצלן מדי לעשות את כל מה שכתבת.
עבורי זה פשוט יותר לשלם לך כסף ולקבל את המוצר המוגמר.
__________________
הערוץ שלי ב-
GT3000 לא מחובר   הגב עם ציטוט
עדיין לא נקרא Sunday 08/01/2012, 16:56   #13
יהונתן
חבר\ת מועדון האתר
 
הסמל האישי שליהונתן
 
תאריך הצטרפות: 21/03/06
מיקום: אי שם פה בסביבה
הודעות: 5,935
סוג אקווריום: דיסקוסים+שרימפסים+דנטומים\סקאלרים+L
ברירת מחדל תגובה להודעה: הכנת קציצה משודרגת

ציטוט:
פורסם במקור על ידי GT3000 צפה בהודעה
חיים אם תחליט למכור את הקציצות המדהימות האלה שלך, אני מבטיח שאקנה כמה. (וזה לא בצחוק).
אני לא יכול להכניס לבית שלי שרימפס, וגם אם יכולתי... אני עצלן מדי לעשות את כל מה שכתבת.
עבורי זה פשוט יותר לשלם לך כסף ולקבל את המוצר המוגמר.
להכניס שרימפס בתוך קציצה זה מותר?
__________________
"שתיקה שווה זהב"

"החיים והמוות ביד הלשון"

"סייג לחוכמה שתיקה"

"אתה פולט האויב קולט -אתה פוגע האויב צולע "
יהונתן לא מחובר   הגב עם ציטוט
עדיין לא נקרא Sunday 08/01/2012, 17:45   #14
GT3000
חבר\ת מועדון האתר
 
הסמל האישי שלGT3000
 
תאריך הצטרפות: 25/01/10
מיקום: ראשל"צ
הודעות: 15,690
סוג אקווריום: אמריקאים הכי יפים בארץ
ברירת מחדל תגובה להודעה: הכנת קציצה משודרגת

אני מעדיף לא להתעסק עם זה יהונתן.
אני בעל תשובה, לא חרדי מבית. הפיתויים גדולים לבחור כמוני אז אני מעדיף לא להתעסק עם זה בכלל.
לא לקנות שרימפס, לא לרסק אותו, ולא להתחכך בו.
__________________
הערוץ שלי ב-
GT3000 לא מחובר   הגב עם ציטוט
עדיין לא נקרא Wednesday 25/04/2012, 13:25   #15
Solomon12
 
תאריך הצטרפות: 12/04/12
הודעות: 27
סוג אקווריום: ציקלידים אמריקאים
ברירת מחדל תגובה להודעה: הכנת קציצה משודרגת

תודה רבה !!
Solomon12 לא מחובר   הגב עם ציטוט
צור אשכול חדש  תגובה

חזור   אקווה - האתר הישראלי לדגי נוי > מים מתוקים > דיסקוסים
הגדרות אשכול
אפשרויות הצגת נושא

חוקי משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח נושאים חדשים
אתה לא יכול להגיב להודעה
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

BB code פועל
סמיילים הינו פועל
קוד [IMG] פועל
קוד HTML כבוי
קפיצה לפורום

אשכולות דומים
אשכול מפרסם האשכול פורום תגובות הודעה אחרונה
מתכון לקציצה איכותית לדיסקוסים אביעוז דיסקוסים 24 Saturday 31/12/2011 23:03
התקפות של תוכים מצד הטריי מאק,בקשת מתכון לקציצה. אדיר19 ציקלידים-מרכז אמריקה 9 Friday 12/02/2010 20:50
מתכון לקציצה... דיסקוסים 12 Friday 29/08/2008 23:15
מתכון לקציצה markkk דיסקוסים 15 Wednesday 02/05/2007 03:17
מתכון לקציצה עבור ציק' צמחונים - "אייזיק נוטרישן" mamalawi ציקלידים-כללי 34 Thursday 30/06/2005 07:26


כל הזמנים הם GMT +2. השעה כרגע היא 15:19.

מאגר הפורומים כולל מאמרים, פרסומים ומידע (שיקראו יחד להלן: "מידע") הינם קניינה של AQUA, (שתקרא להלן: "AQUA")שנכתב ונערך לאחר עבודת מחקר מדעית. מאגר זה, נועד לצורכי לימוד עצמי בלבד והמידע כולו מוגן עפ"י זכויות יוצרים ובהתאם לכך אין לעשות במידע כל שימוש מסחרי ו/או שימוש שלא עפ"י היתר זה. הדפסת המידע ו/או כל שימוש בו מותר אך ורק במסגרת שימוש הוגן ביצירה – לשם לימוד עצמי ולשם מחקר וביקורת אך ורק במידה הדרושה והראויה לצורך המטרות האמורות. בהתאם לאמור לעיל, ומבלי לפגוע מכלליות האמור לעיל, AQUA שומרת לעצמה את מלוא הזכויות על פי כל דין לפעול כנגד מי שינהג במידע שלא עפ"י הוראת אזהרה זו.


מופעל על: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2016, Jelsoft Enterprises Ltd.