![]() |
![]() |
#1 |
הודו פעם אחת בהודעה אחת
|
![]()
שלום אני חדש פה,
שמח לראות שיש קהילה פעילה בארץ! רציתי לדעת מה אתם מציעים בנוגע לבניית בריכות נוי טבעיות. האם יש אפשרות לבנות כאלה ללא אישורים במידה ואני חופר בקרקע ומחפה בניילון ייעודי, ואם אין דרך מסביב לזה אז כמה זמן זה לוקח להשיג אישור, מהן העלויות ואיך מסתדרים בעלי העסקים שבונים כאלה פה בישראל. תודה מראש ורק בריאות לכולנו ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
בית עסק
הודו לך על 229 הודעות 268 פעמים
סוג אקווריום: מיכל רבייה אנציסטרוס סופר רד ואנציסטרוס טמינקיי מיכל רבייה לדגי קרב
וותק בתחום: 5 שנים
|
![]()
בבקשה,
מדריך מעולה ! --------------------------------------- https://www.bayadaim.org.il/2017/07/...2%d7%99%d7%aa/ --------------------------------------- בהצלחה ! ואם יש לך עוד שאלות, אל תתבייש לשאול ! ואל תשכח לעדכן. |
![]() |
![]() |
שמואל.ב, הודו לך על ההודעה: |
![]() |
#3 |
מנהל האתר
הודו לך על 627 הודעות 949 פעמים
סוג אקווריום: צמחייה
|
![]()
לפני הכל
ברוך הבא לאקווה ![]() אולי זה המאמרים האלו יעניינו אותך http://www.aqua.org.il/magazine/item.php?id=129 http://www.aqua.org.il/magazine/item.php?id=128 |
![]() |
![]() |
דור כחלון, הודו לך על ההודעה: |
![]() |
#4 | |
בית עסק
סוג אקווריום: מיכל רבייה אנציסטרוס סופר רד ואנציסטרוס טמינקיי מיכל רבייה לדגי קרב
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
הודו פעם אחת בהודעה אחת
|
![]()
תודה לשניכם על התשובות המהירות
![]() אני חופר את הנושא בערך כשנתיים (בעיקר ביוטיוב יש שם המון תוכן איכותי) אמשיך לקרוא עוד באתר ששלחת פה bayadaim.org.il השאלה העיקרית שלי כרגע נוגעת לגבי הפרוצדורה לקבלת אישורים, מה צריך כמה זמן זה לוקח להשיג אישורים ועלויות עם יש כאלה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
בית עסק
|
![]()
לפי דברי הכותב: אין צורך באישורים, לפי מה שהבנתי..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
אחראי תחום שרימפסים, חסרי חוליות וצמחיה
הודו לך על 567 הודעות 714 פעמים
סוג אקווריום: צמחיה + שרימפסיה
|
![]()
מאמין שזה קשור לגודל הבריכה וייעודה, גם שונה בין רשות לרשות - למרות האמונה או הדעה הזאת לדעתי אין מקום לספוקולציות,
אנא בצע בירור קצר מול הרשות המקומית (עירייה) שלך.
אסף_, הודו לך על ההודעה: |
![]() ![]() |
|
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
בריכות על הגג :) | ניסו.פ | דגים כללי ובריכות נוי | 19 | Thursday 09/06/2011 17:49 |
השרצות טבעיות- לא הולך לי... | דניאל 2004 | דגים כללי ובריכות נוי | 8 | Sunday 04/07/2010 20:56 |
דגי בריכות נוי | ORD | דגים כללי ובריכות נוי | 8 | Monday 19/10/2009 08:32 |
דגי בריכות | quest | דגים כללי ובריכות נוי | 6 | Thursday 18/06/2009 09:29 |