![]() |
![]() |
#1 |
הודו פעם אחת בהודעה אחת
|
![]()
אני מחפש לקנות סטנד לאקווריום פינות עגולות
האקווריום 130 ליטר גובה הסטנד המבוקש 60 ס"מ אורך 60 ס"מ רוחב 43 ס"מ כאשר הפלטה שיושבת על האקווריום בגודל אורך 60 ס"מ רוחב 50 ס"מ כלומר הפלטה תבלוט מה אקווריום ב4 ס"מ מקדימה ו3 ס"מ מאחורה חשוב שהפלטה תהיה מדויקת לתחתית האקווריום עם פינות מעוגלות! אני יכול לצייר בעיפרון את המידות המדויקות על בריסטול או להכין שבלונה. מאחור של הארון אם מדובר בסטנד עץ אז צריך פתח של 30 על 20 אם מדובר בסטנד ברזל מחופה אז אין צורך בחלק אחורי. להלן תרשים בשביל להבין מה שאני רוצה- רק טעות אחת בתרשים אני רוצה שרוחב הארון עצמו יהיה ברוחב הפלטה למעלה, כלומר יבלוט רק מקדימה ואחורה ולא מהצדדים. האקווריום מיועד למלוחים. ![]() אשמח להצעת מחיר עבור סטנד מעץ וסטנד ברזל מחופה עץ בצבע שחור. תודה רבה. לילה טוב דן |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
בית עסק
הודו לך על 4 הודעות 6 פעמים
סוג אקווריום: מתוקים ומלוחים, כל הגדלים
וותק בתחום: 15
|
![]()
היי דן
נראה כי לקנות שולחן מוכן מהחברה המייצרת את האקווריום יהיה הכי זול..... מכל מקום שולחן מעץ בלבד 1800 ש"ח תוספת לגישטל מתכת 450 ש"ח
![]() ![]() |
|
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|