![]() |
רביה זברה דניו
אהלן.
ניסיתי כבר פעמיים להרבות זברה דניו ללא הצלחה (מלבד דגיג בודד ששרד לי עד עכשיו) סוף סוף בתחילת השבוע הייתה הטלה יפה, וכרגע יש חלק גדול שבקעו ושוחים כבר בחופשיות. יש לי כרגע ארטמיה נוזלית, השאלה ממתי להתחיל? מההטלה ועד עכשיו חמצנתי את המים באופן ידני. האם להפעיל כבר משאבה? אם לא, ממתי כן? החלפות מים? כמה? אני מקוה שהכל ילך כשורה.. ואוכל בקרוב למסור לחברים את התוצרת... אם מישהו מעונין אני יכול גם בפעם הבאה לנסות ולתעד את כל התהליך. תודה מראש. |
תגובה להודעה: רביה זברה דניו
אשמח לתיעוד
|
ציטוט:
למה הכוונה חימצון ידני? |
ציטוט:
משה ארטמיה נוזלית זה חיים קלים לגידול דגיגים יש לי של חברת jbl ממש מוצלח. כרגע הם נראים מאד עדינים אתה בטוח שזה בסדר להפעיל פילטר ספוג (עובד על משאבת אויר). המיכל גם מאד קטן יהיה להם שם אשקלונה.. למה הכוונה חימצון ידני? פשוט, הרעדה של פני המים כל כמה שעות. אבל ברור שאני לא הולך להמשיך עם זה. השאלה איך אפשר לחמצן בצורה עדינה ביותר מיכל של 10 ליט'. |
ציטוט:
היו לי אתמול בבוקר כ- 200 דגיגונים ששחו כבר בחופשיות. הפעלתי משאבת אויר ממש ממש נמוך. כשחזרתי בערב התאדו לי פשוט כולם. למזלי נשארו איזה 8 חברים חזקים במיוחד. נקוה שלפחות הם יעשו נחת... וכך זה היה נראה עוד לפני שבקעו כולם: https://i.postimg.cc/N0nZYqVK/IMG-9020.jpg |
אני ממש לא בטוח שהבעיה היא בפילטר הספוג. אני מגדל דגיגים עם פילטר ספוג שפעיל כל הזמן מרגע הבקיעה, ואין בעיה עם זה
|
ציטוט:
מיכל של 10 ליט'? |
ציטוט:
|
ציטוט:
https://www.jbl.de/en/products/detai...lfluid-artemia |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 05:57.
מאגר הפורומים כולל מאמרים, פרסומים ומידע (שיקראו יחד להלן: "מידע") הינם קניינה של AQUA, (שתקרא להלן: "AQUA")שנכתב ונערך לאחר עבודת מחקר מדעית. מאגר זה, נועד לצורכי לימוד עצמי בלבד והמידע כולו מוגן עפ"י זכויות יוצרים ובהתאם לכך אין לעשות במידע כל שימוש מסחרי ו/או שימוש שלא עפ"י היתר זה. הדפסת המידע ו/או כל שימוש בו מותר אך ורק במסגרת שימוש הוגן ביצירה – לשם לימוד עצמי ולשם מחקר וביקורת אך ורק במידה הדרושה והראויה לצורך המטרות האמורות. בהתאם לאמור לעיל, ומבלי לפגוע מכלליות האמור לעיל, AQUA שומרת לעצמה את מלוא הזכויות על פי כל דין לפעול כנגד מי שינהג במידע שלא עפ"י הוראת אזהרה זו. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.