צפה בגרסא המלאה : למי שיש בעייה של מהירות הורדה שיכנס ל omeriko717.50megs.com


omeriko
Thursday 28/09/2006, 05:15
למי שיש בעייה של מהירות הורדה שיכנס
בעיית מהירות הורדה בתוכנות שיתוף (http://omeriko717.50megs.com)

danielel
Thursday 28/09/2006, 06:40
אני לא הייתי מצליח לעבור את ה-30K בנטויזיון. ברגע שעברתי לברק המהירות קפצה למעל 150ואפילו 187 (המקסימום).

בתור אדם שעבד 5 שנים בתקשורת נתונים וגם במוקד ההנדסי העסקי של בזק בינלאומי (מי שמגדיר את הנתבים הגדולים של החברה) אני יכול להגיד שזאת חסימה יזומה של רוחב הפס ע"י ה-ISP כדי שלא יטחנו להם את הקוים. לא מדובר פה בROUTING חסר אלא ממש בחסימה מה שגורם למהירות ה"יציבה" של kBps 30-35 ולא משנה מה תעשו.

omeriko
Thursday 28/09/2006, 11:11
אתה אומר זגם נטוויז'ן חוסמים?
אני שמעתי שהם מתקשרים לכל מי שהוריד יותר מחמש ג'יגה בחודש ומבקשים ממנו לשלם יותר על החבילה

ראובן
Thursday 28/09/2006, 12:31
בקיצור, אתה טוען שספקית האינטרנט ברק מגבילה באופן מכוון את מהירות ההורדה של תוכנות שיתוף קבצים.

איך ברק יודעת איזו תכנה אצלי מורידה?

האם יש דרך לעקוף?

elminister
Thursday 28/09/2006, 12:46
בקיצור, אתה טוען שספקית האינטרנט ברק מגבילה באופן מכוון את מהירות ההורדה של תוכנות שיתוף קבצים.

איך ברק יודעת איזו תכנה אצלי מורידה?

האם יש דרך לעקוף?

צודק איש הנתבים, אין בעיה לראות באיזה פורטים ראובן עובד, כמויות ההורדות ואם יש מכשור מספיק מתוחכם ברמה אפילקטיבית, גם איזה תוכנה (וגרסה) עושה את זה.
היכולת לחסום או ליתר דיוק להגביל את רוחב הפס, כמובן קיים.
ספקיות האינטרנט על דעת עצמן (וזה לא מקרה ראשון) לעיתים מגבילות.
אגב זה לא חוקי

Judas
Thursday 28/09/2006, 13:27
אגב זה לא חוקי

גם להטיל מיימך בפרהסיה לא חוקי.

אבל זה לא חדש ,מטילים עלינו "מים" מכל כיוון.


Judas

Aquario
Thursday 28/09/2006, 14:19
באיזה קידוד הדף? מופיע אצלי ג'יבריש בכל סוגי העברית...

Cobalt
Thursday 28/09/2006, 14:31
גם אצלי הדף מופיע באמהרית.

מעיין
Thursday 28/09/2006, 14:45
הורדת קבצים תלויה בעוד מספר גורמים מאשר רק רוחב הפס ומהירות האינטרנט במחשב שלך ולפיכך מהירות הורדה בתוכנה מסויימת אינה יכולה לתת אינדיקציה מספיק טובה להאם המהירות איטית או לא.

עופר
Thursday 28/09/2006, 15:08
גם אצלי הדף מופיע באמהרית.

UNICODE(UTF-8

Cobalt
Thursday 28/09/2006, 15:33
:up:
ואללה.

Aquario
Thursday 28/09/2006, 15:41
אני מחובר ל-012 ועדיין נתקל באותה בעיה. נראה לי שכל החברות מבצעות את ההגבלה...

necrosis
Thursday 28/09/2006, 19:15
אני מחובר לבזק בינלאומי ואני מוריד לעיתים גם במהירות של 350 ק"ב לשנייה.
למיטב זכרוני, מטבלאות שראיתי, לבזק בינלאומי יש את רוחב הפס הרחב ביותר, פי 4 בערך מהחברה שבמקום השני מבחינת רוחב הפס.

omeriko
Thursday 28/09/2006, 20:29
תראו זה ממש תלוי הבדיקה שלי מבוססת על מודם בכבלים אני לא יודע מה להגיד לכם על ADSL
אבל אני יודע שני דברים 1.ברגע שדיברתי עם ברק על הבעייה המהירות עלתה - עדיין לא מספיק אבל עלתה
2. 012 אני מוריד בכל רוחב הפס ולא משנה מה כבר שבוע לפחות
אם יהיה שינויים אני יעדכן
איך האתר זה פעם ראשונה שאני בונה חמוד לא (חוץ מהקטע של הקידוד שלא הבנתי עד עכשיו
כאן (http://omeriko717.50megs.com)

danielel
Thursday 28/09/2006, 22:06
תנסו לשים פורט ראנדומלי ב-EMULE לבדוק אם זה עובד.

קצת סינית למי שמבין:
בדרך כלל ראוטרים גדולים מסננים תעבורה לפי חוקים שמבוססים על שיוך לפרוטוקול לפי פורט סטנדרטי. אני לא מאמין שראוטר אצל ה-ISP יבדוק בשכבת האפליקציה, לכן שימוש בפורט לא סטנדרטי יעקוף את ההגנות.

אני מוריד בברק, בשימוש בפורט לא סטנדרטי ברוחב הפס שלי, כלומר 187kBps לחיבור של
1.5Mbps


לגבי חוסר החוקיות של העניין, כפיר, אני מניח שהסעיף שמדבר על זה הוא בסביבות עמוד 10 בשורה 80 (בכתב הקטן כמובן) בתקנון החברה :wink:

omeriko
Sunday 01/10/2006, 08:06
עכשיו יש לי משהוא מוזר גם ברק וגם 012 מורידים לי בכל המהירות האפשרית כל מה שצריך לעשות זה להתקשר לחבה ולצעוק עד השמיים

omeriko
Sunday 01/10/2006, 08:07
עכשיו יש לי משהוא מוזר גם ברק וגם 012 מורידים לי בכל המהירות האפשרית כל מה שצריך לעשות זה להתקשר לחבה ולצ :hair: עוק עד השמיים

elminister
Sunday 01/10/2006, 09:45
תנסו לשים פורט ראנדומלי ב-EMULE לבדוק אם זה עובד.

קצת סינית למי שמבין:
בדרך כלל ראוטרים גדולים מסננים תעבורה לפי חוקים שמבוססים על שיוך לפרוטוקול לפי פורט סטנדרטי. אני לא מאמין שראוטר אצל ה-ISP יבדוק בשכבת האפליקציה, לכן שימוש בפורט לא סטנדרטי יעקוף את ההגנות.

אני מוריד בברק, בשימוש בפורט לא סטנדרטי ברוחב הפס שלי, כלומר 187kBps לחיבור של
1.5Mbps


לגבי חוסר החוקיות של העניין, כפיר, אני מניח שהסעיף שמדבר על זה הוא בסביבות עמוד 10 בשורה 80 (בכתב הקטן כמובן) בתקנון החברה :wink:

אגב, רק לידיעה, היום כל ISP שמכבד את עצמו שם מסננים אפליקטיבים לפני הנתבים שלו.
רמת התיעדוף שניתן לקבוע בנתב, נחשבת למיושנת יחסית, נכון ניתן להגדיר פורט, פרוטוקול ויכולת QOS.
אבל סינון אפליקטיבי ממשי כמו שאתה מתאר לא ניתן ליישם בתנב עצמו, ולכן יש מוצרים נוספים שמותקנים לפני הנתבים הראשיים (ממש כמו באק' שלנו PRE-סננים).
שלא יהיה ספק, כל ISP עובד עם זה